Aktualno:
TITAN - MAKITA - KATALOG ALATA 2015/2016ZAK - RENAULT CLIOKERATERMSUPER OUTLET CIJENE!!!PHARMA&BIO - ZDRAVLJE JE MOJ IZBORLUNA BLUE PARFUMERIEZAK - NOVI RENAULT TWINGOETT - SERVISNI CENTARGREEN BALANCE - USPOSTAVITE BALANS ORGANIZMAGORENJE CLASSICO U G'SERVIS&PRODAJATITAN - DOLMARLINGUATITAN - FEIN MULTIMASTERZAK - NOVI NISSAN NOTEVESPERA d.o.o. - tu je moj namještaj!DRVO TRGOVINA - AKCIJAMOJA ZONA SIGURNOSTILIMKO VEDAX - ZAMIJENITE STARI AZBESTNI KROV NOVIM GERARD KROVOM
 • < Osnažite svoj organizam i pripremite ga za zimu

  TINKTURE

  Učinkovita pomoć iz prirode

  Tinktura od imele

  Imela je biljka koja raste na drveću kao grm, a od davnina su poznata njezina ljekovita svojstva. U svom sastavu ima lecitin i histamin koji su odlični borci protiv alergija i saveznici za očuvanje imuniteta. Tinktura od imele ima antioksidativno djelovanje čime čuva stanice od prijevremenog starenja što ju čini odličnim izborom kod oporavka organizma nakon kemoterapije i kod neke veće izloženosti organizma negativnim utjecajima iz okoline. Osim toga, imela ima snažno protuupalno djelovanje pa se koristi i kod ublažavanja bolova (zglobovi). Bobice se koriste samo za vanjsku primjenu.

  Tinktura za čišćenje organizma

  Tinktura je poznatija i kao antiparazitni program, a sadrži biljke koje čine odličnu kombinaciju za borbu protiv nadolazećih virusnih i bakterijskih infekcija. Biljke koje se nalaze u tinkturi su klinčić, cimet, crni orah i pelin. Ukoliko primjećujete da imate manjak energije i lošu koncentraciju, neuobičajene probleme s kožom, imate česte glavobolje i probleme sa spavanjem, vaš organizam je došao do određenog zasićenja i treba ga očistiti. Na taj način pomoći ćete cijelom sustavu imuniteta da se ˝probudi˝ i dalje obavlja svoju zaštitnu ulogu kod napada raznih bakterija, virusa i gljivica (Candida albicans).

  Kao posljedica zasićenosti našeg tijela toksinima je i loša probava. Naš imunitet ovisi i o zdravlju naših crijevnih resica. Ako one nisu sposobne za apsorpciju korisnih tvari iz prehrane ili preparata za podizanje imuniteta, to će se loše odraziti na naš organizam.

  Upravo je loša eliminacija štetnih tvari zaslužna za to. Tinktura za čišćenje će potaknuti i ubrzati izlučivanje štetnih tvari, čime će našem tijelu vratiti energiju koja se nepotrebno trošila i vratiti imunitet u ravnotežu.

  Tinktura od koprive

  Kopriva je biljka bogata mineralima i vitaminima. Najčešći je izbor kod anemije jer je bogata željezom. Uzimanjem tinture od koprive smanjit ćete umor i povećati koncetraciju.

  Odlične rezultate ima i kod problema s opadanjem kose jer prokrvljuje vlasište i potiče mikrocirkulaciju što dovodi do samog jačanja korijena kose. Tinktura se može koristiti i kod čestih infekcija mokraćnog sustava i kod gihta jer potiče izlučivanje tekućine.

  Upravo zbog toga kopriva se ne smije uzimati stalno, već je potrebno napraviti pauzu. Tinktura se uzima tri puta dnevno 15-20 kapi pomiješanih s malo vode.


  PHARMA&BIO

  Specijalizirana trgovina i trgovina zdrave hrane

  Vladimira Nazora 4, Karlovac
  Tel: 047 649 921

  Radno vrijeme: 8-20, subota: 8-14