Aktualno:
TITAN - MAKITA - KATALOG ALATA 2015/2016ZAK - RENAULT CLIOKERATERMSUPER OUTLET CIJENE!!!PHARMA&BIO - ZDRAVLJE JE MOJ IZBORLUNA BLUE PARFUMERIEZAK - NOVI RENAULT TWINGOETT - SERVISNI CENTARGREEN BALANCE - USPOSTAVITE BALANS ORGANIZMAGORENJE CLASSICO U G'SERVIS&PRODAJATITAN - DOLMARLINGUATITAN - FEIN MULTIMASTERZAK - NOVI NISSAN NOTEVESPERA d.o.o. - tu je moj namještaj!DRVO TRGOVINA - AKCIJAMOJA ZONA SIGURNOSTILIMKO VEDAX - ZAMIJENITE STARI AZBESTNI KROV NOVIM GERARD KROVOM
 • Idealan poklon našem zdravlju

  Posebno zimsko pakiranje Almagea dodataka prehrani za zdravlje srca i poticanje metabolizma masti u tijelu.

  [više]


 • AKCIJA!!! Stambeni krediti

  Obavještavamo Vas o novoj akcijskoj ponudi stambenih kredita, jedne od partnerskih banaka tvrtke Zepter Finance, u ograničenom periodu do 31.03.2016.

  [više]


 • Božićni sajam u Radićevoj ulici

  Od 16. do 23. prosinca tradicionalni Božićni sajam na početku Radićeve ulice, svakodnevno od 10 do 18 sati. Grad Karlovac i ove godine u razdoblju od 16. do 23. prosinca organizira tradicionalni Božićni sajam. Sajam će se...

  [više]


 • Pogledajte animirani film "UPS! Noa je otišao..."

  Dragi roditelji, bake i djedovi i svi ostali! 8.12. u 19 sati u Zorin domu će se prikazivati animirani film u organizaciji Društva naša djeca i Kinokluba Karlovac - „UPS! Noa je otišao…“ Ulaz je besplatan i svakako dovedite...

  [više]


 • Upala mokraćnog mjehura?

  Upala mokraćnog mjehura (cistitis) vrlo je česta tegoba s neugodnim simptomima, češća kod ljepšeg spola zbog same građe urinarnog trakta.

  [više]


 • Predavanje „Aktualna geopolitička situacija u Ukrajini“

  U petak, 27.11.2015. u 18 sati, u Gradskoj knjižnici u Karlovcu održat će se zanimljivo predavanje na temu „Aktualna geopolitička situacija u Ukrajini“.

  [više]


 • 47. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva

  47. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva održat će se u Karlovcu, od 13. do 15. studenog. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva, kao završna godišnja priredba neprofesijskog filmskog stvaralaštva u Hrvatskoj, svake se godine...

  [više]


 • Posebna ponuda u Offertissimi

  U Offertissima trgovinama možete pronaći širok asortiman lampaša, uložaka i vaza za groblje, kako bismo Vam olakšali lijepu i emotivnu tradiciju prisjećanja na Vaše najmilije koji više nisu među nama.

  [više]


 • Predavanje Sudbina i/ili sloboda izbora

  Dođite u utorak 27.10. na zanimljivo predavanje u organizaciji udruge Nova akropola. Predavanje će se održati u Gradskoj knjižnici Karlovac sa početkom u 19 sati.

  [više]


 • Ada Kezić na Ambienti

  Posjetite 42. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, štand 26, paviljon 7 gdje ćete moći vidjeti izložene već poznate proizvode poput Piazza luce i Matches ali i jedan sasvim novi proizvod.

  [više]


 • Prikazujem rezultate 51 do 60 od ukupno 2421