Suncobrani – Kurija

Dom, Vrt Nema komentara na Suncobrani – Kurija 0

Trstika iz Podravine, drvo iz Gorskog Kotara, suncobran “Made in Croatia” iz karlovačkog pogona gospodina Kurije osvaja sve više plaža.


Kvaliteta je ono čime u nemilosrdnoj tržišnoj utakmici prkosimo konkurenciji. Trstika se nametnula sama od sebe. Trstika najbolje štiti od sunca i takvi suncobrani su atraktivno, funkcionalno i jeftino rješenje za zaštitu od sunca. Niz prednosti izdvaja trstiku od ostalih materijala za izradu suncobrana, od kojih su najbitnije: ugodna hladovina koju oni stvaraju te atraktivan izgled.
Suncobrani „Kurija“ namijenjeni su ugostiteljskim objektima, privatnim posjedima i dr. kojima je bitna izdržljivost, jednostavan, a opet ekskluzivan dizajn i dugotrajnost.

"Našu plažu krasi preko 200 suncobrana od gospodina Kurije. Suncobrani su funkcionalni i vrlo atraktivni, gosti su jako zadovoljni. Želio bih pohvaliti kvalitetu i profesionalnost ekipe." Marino Rukavina, Vir turizam
Kurija, Banija bb, 47000 Karlovac
Tel.: 047/ 613 006, fax: 047/ 613 001, mob: 098/ 212 713
e-mail: kurija@ka.htnet.hr
http://www.kurija.com/
Izvor: PROMO Gradnja B2B časopis

Leave a comment

Suncobrani – Kurija

Dom, Gradnja Nema komentara na Suncobrani – Kurija 0

Trstika iz Podravine, drvo iz Gorskog Kotara, suncobran “Made in Croatia” iz karlovačkog pogona gospodina Kurije osvaja sve više plaža.

(više…)


Fatal error: Cannot redeclare kopa_comments_callback() (previously declared in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php:37) in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php on line 74