Svadbena torta

Hrana Nema komentara na Svadbena torta 3

Neka vaš dan iz snova uveliča slastičarnica Mozart. Svadbena je torta sastavni dio ceremonije vjenčanja još od srednjovjekovnih vremena. Prvotno se pekla od pšenice, simbola plodnosti i blagostanja.


Danas je rezanje torte prvi zajednički zadatak mladenaca. Hraneći jedno drugo tortom, oni pokazuju svoju obostranu ljubav i poštovanje. U slastičarnici Mozart mladenci biraju oblik, boju, veličinu i dekoraciju torte.
Torte mogu biti na više katova, kvadratne, okrugle ili u obliku srca.
Boja može biti prema vašoj želji od bijele, boje šampanjca do crvene. Dekoracija je obično jedan detalj svadbene torte, koji ju čini bogatijom i ljepom.
Izrađujemo ga od jestivih masa ili može biti voće koje će krasiti Vašu tortu.
Lijepi ukras svadbene torte je i buketić cvijeća ili samo latice? – neka bude to Vaš odabir.
Osim izgleda za svadbenu tortu je bitna stvar i okus. Svaki kat torte može biti zasebnog okusa ili želite samo jedan okus – to će naši mladenci odlučiti. A sve okuse mogu degustirati kod nas u slastičarnici.
10,00 kn po osobi + posebna ponuda za ugovorenu tortu do 15.03. – 20% popusta
Dođite i za čas ćete odabrati tortu, simbol vašeg budućeg slatkog života.
Uz tortu nudimo i svadbene kolače koji su drugačiji od drugih…mi slažemo za Vas kolače u sali i dekoriramo tacne sa našim slasticama. 1 kg/ 60,00 kn
To nije sve – svaki mladenac i mladenka trebaju nešto pripremiti kod kuće. Prepustite tu brigu nama. Mi vam nudimo kompletnu pripremu hrane i servisiranje na švedskom stolu. Nudimo vam kompletnu catering uslugu. Cijena po dogovoru..
Ako nam povjerite kompletnu organizaciju ovog dijela vaše proslave dajemo vam još popust od 10%.
Caffe Mozart slastice, Trg Matije Gupca 1 (korzo), Karlovac, 047 611 226

Leave a comment

Pretraži

Back to Top