„5 do 12“ za Vas

Glazba, Nagradne igre Komentari isključeni za „5 do 12“ za Vas 12

Menart i Promoizlog.net poklanjaju vam novi album grupe Dubioza kolektiv. Album ‘5 do 12’ je multimedijalno CD + DVD izdanje koje donosi za svakog ponešto.


Grupa Dubioza kolektiv poznata je po energičnim nastupima i socijalno angažiranim temama koje ukazuju na društvenu i političku situaciju, te su jedan od rijetkih bendova čiji su koncerti redovito rasprodani. Album koji je upravo izašao pod etiketom Menarta donosi pregršt novog materijala za sve vjerne fanove.

Album ‘5 do 12’ je multimedijalno CD + DVD izdanje koje donosi za svakog ponešto. Osim pjesama s albuma, izdanje sadržava čak jedanaest remixeva novih pjesama koje između ostalih potpisuju Shot (Elemental), Vuneny, Hein Teny, Diskobajagi, E-Base, Sopot i dr. Bonus DVD sadrži video snimku njihova koncerta ‘MTV Live @ Skirlibaba Studio’, te video spotovi s nastupa na Exit festivalu.

‘5 do 12’ predstavlja logičan nastavak prethodnog albuma ‘Firma ilegal’, jer kako dečki iz benda kažu: "Ovo je još jedno kratko i jasno djelo s devet pjesama koje udaraju direktno u glavu. Korumpirani vlastodršci koji se brinu samo za svoje vlastite interese, birokracija, recesija, razorni nacionalizam i stanovništvo na rubu siromaštva (…) inspirirali su bend da napravi još jedan manifest otpora takvoj situaciji."

Ovo je četvrti studijski album grupe Dubioza kolektiv, a snimljen je u Sarajevu u studiju Skirlibaba. Producent albuma je Brano Jakubović, a na albumu se kao gosti pojavljuju frontman Plavog orkestra Saša Lošić – Loša, te makedonska grupa Superhiks.
Poslušajte veliki hit – Blam http://www.youtube.com/watch?v=ji7Zgn1hR_k
Novi spot – Kokuz http://www.youtube.com/watch?v=6Q-34lQnboA&feature=related
Nagradno pitanje:
Kako se zove poznati hit grupe koji ima preko milijun pogleda na youtube-u ?
Ako želite osvojiti ovaj CD, pošaljite nam mail na adresu [email protected] s naslovom Dubioza kolektiv, s točnim odgovorom na postavljeno pitanje, te navedite svoje ime i prezime, točnu adresu, i ovaj CD možda postane vaš!
Nagrađujemo 2 sretna dobitnika.

Vaše prijave primamo do 3. studenog, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Pretraži

Back to Top