„Danas mali, sutra veliki majstor“

Događanja Komentari isključeni za „Danas mali, sutra veliki majstor“ 21

Zajednice tehničke kulture Karlovac je predstavila Karlovac i Karlovačku županiju jučer na manifestaciji „Danas mali, sutra veliki majstor“ koja se održala u Đakovu. Na njoj su sudjelovali učenici iz 48 škola i ZTK iz cijele Hrvatske, ukupno 55 ekipa.


Otvorio ju je Osječko-baranjski župan, dr.sc. Vladimir Šišljagić, koji je naveo da je ovo jedan od najboljih načina da se potakne na bavljenje tehničkom kulturom, te da brojka od 110 učesnika prikazuje zainteresiranost mladih.
Učenici su izrađivali maketu, koristeći se Unimat strojevima koji omogućuju siguran rad. Nagrađena i pročitana su samo prva tri mjesta, no naši učenici su posebno pohvaljeni zbog preciznosti i urednosti radova, te time postigli zapažen rezultat.
Sudionici su bili: Josip Cvitešić, Mihaela Lukežić, Dora Medved, Luka Požega, Tena Šnajdar, Ruben Vit, te mentor Krešimir Kenfelj.
Osim natjecanja bila je postavljena i izložba radova, na kojoj su predstavljeni radovi nastali tijekom ove godina na radionicama koje se provode u Zajednici tehničke kulture.

Pretraži

Back to Top