„Ispod nekog drugog neba“

Glazba Komentari isključeni za „Ispod nekog drugog neba“ 8

Predstavljamo novu Massimovu pjesmu „Ispod nekog drugog neba“. Nastala je iz „pera“ Predraga P’Eggyja Martinjaka, autora koji je potpisao iznimne Massimove hitove, između ostalih „Iz jednog pogleda“ i „Suze nam stale na put“.


„P’Eggy ima glazbeni rukopis koji meni odlično leži. Uživam radeći s njim u studiju, jer se u radu međusobno nadopunjujemo i nadahnjujemo. Mislim da će se tu poveznicu osjetiti i publika i uvjeren sam da će pjesmu „Ispod nekog drugog neba“ često vrtiti i slušati,“ izjavio je Massimo.

„Čim se rodila u mojoj glavi, znao sa da je pjesma idealna za Massima,“ nadovezao se P’Eggy.
Sinergija Massima i P’Eggyja najbolje se osjetila na prethodnom Massimovom studijskom albumu „Dodirni me slučajno“, a suradnja među njima nastavlja se nesmanjenim žarom.
Ljubavna priča koja se događa …ispod nekog drugog neba… imat će svoje veliko predstavljanje na koncertu koji Massimo priprema u zagrebačkom Domu sportova – 14. veljače od 20 sati. Ulaznice za valentinovski koncert su u prodaji u sustavu Eventim, a podsjećamo da su povoljnije cijene ulaznica do 1.12. (100 kn parter, 130 kn tribina i 200 kn VIP).
Uz koncert u Zagrebu, u pripremi su splitski i beogradski nastup, pa možemo govoriti o turneji „Jedan dan ljubavi“.

Pjesmu “Ispod nekog drugog neba” poslušajte klikom na link https://www.youtube.com/watch?v=ydCwTAk2Aek
Uživajte u novim stihovima!
… DA TE DIJELIM SA DRUGIM
PRIZNAJ MI
DA TE ZAUVIJEK GUBIM
RECI MI
I AKO PRONAĐEŠ SREĆU
IKADA
NEKA BUDE TO
ISPOD NEKOG DRUGOG NEBA…

Autori naslovnice: Bachrach & Krištofić

Pretraži

Back to Top