„Jesenji valcer“

Nagradne igre Komentari isključeni za „Jesenji valcer“ 8

Promoizlog.net i V.B.Z. vas nagrađuju s novom knjigom naše ugledne psihologinje Mirjane Krizmanić. Prošećite sunčanom stranom starenja jer knjiga „Jesenji valcer“je namijenjena i čitateljima srednje životne dobi kako bi im pomogla da se što bolje pripreme na dio života koji dolazi, ali i mladima kojima će pomoći da grade i njeguju kvalitetne odnose sa svojim roditeljima, bakama, djedovima, starijim susjedima, prijateljima, znancima, slučajnim prolaznicima…


Knjige su osvojili:
Marko Palić
Iva Magdić
Čestitamo dobitnicima!
Kao i svako drugo životno doba, tako i starost ima svoje blistave i tamne trenutke, ushite i razočaranja, uspone i padove. Mnogo je toga što tek u toj dobi otkrivamo i dobivamo šećući sunčanom stranom starenja.
Naša priznata psihologinja Mirjana Krizmanić u ovoj knjizi upućuje ljude starije životne dobi kako da zadovoljno nose svoje godine i svome životu daju smisao te da neovisno o svojoj dobi žive punim plućima, s veseljem i zadovoljstvom. Autorica to ne naziva ni uspješnim ni aktivnim ni pozitivnim starenjem, već smislenim životom koji jednostavno teče svojim tijekom, crpeći kapljice sreće iz svakog trenutka – onog provedenog s djecom, unucima, partnerima, prijateljima, vremena provedenog na poslu, putovanjima, tečajevima stranih jezika, u šetnji…
Profesorica Krizmanić pokazat će nam koji su to izvori životnih zadovoljstava i veselja, otkrit će nam zašto je i u starosti vrijedno i dalje iznova otkrivati svijet i ljude, kao i na koji način u ovoj životnoj dobi možemo ubirati plodove svega što smo tijekom života sijali i njegovali. Zahvaljujući tome kvalitetno ćemo proživjeti to novo životno razdoblje.
Prof. Mirjana Krizmanić nikada nije namjeravala pisati knjige popularne psihologije. Ali dogodilo se da ih ipak piše, takav je život. Danas je najprodavaniji autor knjiga popularne psihologije u Hrvatskoj, ali kao da još zazire od toga žanra, zbog svega što se pod njim prodaje. Zato piše oprezno i s puno takta. Krizmanić smišlja pričice, suočava čitatelja s neugodnim istinama korak po korak. Bez dociranja, kao da prepričava svakodnevni život na kavi.

Pretraži

Back to Top