„Plavo-bijelima“ bod protiv „Hajduka“

Sport Komentari isključeni za „Plavo-bijelima“ bod protiv „Hajduka“ 10

Pred više od 4.000 gledatelja, u sjajnoj atmosferi, „Karlovac“ i „Hajduk“ su podijelili bodove u središnjem dvoboju 10. kola.


Gosti su poveli u 25. minuti kada je Vukušić sjajno zagradio loptu, oslobodio se Stambolije i prizemnim udarcem pogodio nebranjeni dio karlovačke mreže.U nastavak je „Karlovac“ krenuo puno aktivnije te već u 47. minuti promašio sjajnu prigodu. Ubacio je Kovačević, lopta je došla do Novinića, koju ju je primirio, ali zatim s desetak metara pucao pokraj gola. Izjednačenje je došlo u 66. minuti. Bolju igru u drugom dijelu okrunio je domaći sastav, Novinić je pucao s nekih 20 metara i prizemno naciljao nebranjeni dio splitskoga gola te izjednačio na 1:1.
Do kraja utakmice se rezultat nije mijenjao, premda je bilo opasno pred oba gola. Nakon 10 kola „Karlovac“ ima 13 bodova i nalazi se na 9. mjestu.
Sastav „Karlovca“: Sunara – Stambolija (34. Pilipović), Karabatić, Čejvanović – Kovačević (78. Štefančić), Husić, Paracki, Batarelo, Jerneić – Novinić, Primorac (62. Špišić).
Slijedi prvenstvena stanka zbog obveza reprezentacije, a dvoboj 11. kola „Karlovac“ će igrati 15. listopada (petak), u Zagrebu kod momčadi „Zagreba.
Izvor:NK KARLOVAC

Pretraži

Back to Top