„Start“ najnovije domaće glazbe na Sportskoj televiziji!

Glazba Komentari isključeni za „Start“ najnovije domaće glazbe na Sportskoj televiziji! 8

Rečenica „A sada – sport i glazba!“ na najbolji mogući način živi od ponedjeljka 05.ožujka na Sportskoj televiziji. Emisija „Start“ – izbor najnovijih spotova domaće glazbene produkcije emitira se na programu SPTV od ponedjeljka do petka, od 12:00 do 12.30.

Institut hrvatske glazbe sa zadovoljstvom najavljuje ovu atraktivnu suradnju. IHG aktivno radi na afirmaciji i medijskoj promociji domaće glazbe. Dinamičan i otvoren medij kao što je SPTV, prva specijalizirana sportska televizija u zemlji kojoj je osnivač Hrvatski olimpijski odbor, svakako je odličan novi partner za to.
Postojeća domaća glazbena produkcija je bogata i raznovrsna. Nažalost, medijska ponuda nudi malo prilike da se u to uvjeri i široka publika – posebno televizijska. Drago nam je što će ovaj svakodnevni polusatni uvid u zbivanja na tzv. urbanoj glazbenoj sceni to popraviti – i omogućiti uživanje u dobrim spotovima i glazbi novom krugu televizijskih gledatelja, u vrlo atraktivnom terminu.

SPTV je digitalni televizijski program vidljiv u cijeloj Hrvatskoj ali i prva televizija čiji se cjelokupan programski sadržaj prikazuje uživo putem live web streaminga.
Uživajte u sportovima i spotovima i ne zaboravite – najnovija domaća glazba „starta“ svakog radnog dana – točno u podne!

Pretraži

Back to Top