05.listopada gasi se posljednji analogni signal u preostalom dijelu Karlovačke županije

HI tech Komentari isključeni za 05.listopada gasi se posljednji analogni signal u preostalom dijelu Karlovačke županije 25

Minutu prije ponoći, u noći s utorka na srijedu, bit će isključeni svi analogni odašiljači u ovoj regiji i počet će se s emitiranjem isključivo digitalnog signala.


"Siđite s krovova, postanite dio digitalnog doba" – poznati je slogan u kampanji koja građane nastoji informirati o prelasku s analognog na digitalno emitiranje televizijskih programa. Isti se slogan koristi i na kuponima koji su televizijskim pretplatnicima podijeljeni kao subvencija za kupovinu digitalnog prijamnika koji će uskoro postati još jedan od neophodnih uređaja u vašem domu.
Ako još niste iskoristili svoj kupon za kupnju digitalnog uređaja, a vlasnici ste televizora koji u sebi nemaju ugrađen digitalni prijamnik, učinite to što prije. Više informacija potražite u Satelutel: 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac.
Za građane kojima tehnika nije jača strana i kojima priča oko gašenja analognog i prijelaska na digitalni signal još uvijek nije najjasnija, uveden je i besplatni broj telefona 0800 11 20 11, na kojemu se mogu dobiti odgovori na sva pitanja o ovoj temi.

Pretraži

Back to Top