098 mreža nedostupna već drugi dan

HI tech Komentari isključeni za 098 mreža nedostupna već drugi dan 36

Mnogi korisnici 098 mobilne mreže nisu mogli ni jučer ni danas uspostaviti nikakve pozive, ali problem imaju i oni koji ih zovu. Drugi dan zaredom pada T-Mobileova mreža.


T-Mobile poručuje kako su primjećene poteškoće u korištenju usluga UMTS/GSMmreže od 11.30 sati na području Zagreba i kontinentalnog dijela Hrvatske.
Tvrde da je u tijeku rješavanje nastalih poteškoća te očekuju skorašnje rješenje nastale situacije. Mnogi korisnici 098 mobilne mreže nisu mogli ni jučer niti danas uspostaviti nikakve pozive, ali problem imaju i oni koji ih zovu. O kakvom kvaru je riječ i kada će biti otklonjen se ne zna.
Informacije uz funkcioniranje T-Mobile mreže
Posljedično uvođenju nove tehničke platforme i proširenju kapaciteta mreže pojavili su se neplanirani problemi u radu T-Mobile mreže. Jučer, 16.11.2010. godine u razdoblju od 12:30h do 16:30h trajale su poteškoće u T-Mobile 2G i 3G mreži na cijelom području RH, s time da su iste bile najizraženije za korisnike na području kontinentalne Hrvatske (Zagreb, Sjeverna Hrvatska i Istočna Hrvatska).
Analiza je pokazala da su se poteškoće odnosile na korištenje glasovnih govornih usluga, a ostale usluge nisu imale problema u radu u T-Mobile mreži (npr. SMS, MMS, Data usluge, Mobilni Internet). Danas, 17.11.2010. godine, od 10:18h ponovno su započele poteškoće u T-Mobile 2G i 3G mreži na govornim uslugama na istom području kao i jučer te još uvijek traju.
Hrvatski Telekom intenzivno radi na njihovom rješavanju u svrhu što bržeg otklanjanja. Ispričavamo se korisnicima zbog eventualnih neugodnosti. Nakon što otklonimo uzroke utvrditi ćemo način nadoknade korisnicima za eventualne teškoće koje su mogli imati uslijed privremene nedostupnosti naših govornih usluga.

Pretraži

Back to Top