"1 dan ljubavi" – MASSIMOV novi album i koncert!

Glazba Komentari isključeni za "1 dan ljubavi" – MASSIMOV novi album i koncert! 25

U ponedjeljak, 26.1. Aquarius Records objavljuje Massimov novi studijski album “1 dan ljubavi”. Nasljednik odličnog albuma “Dodirni me slučajno“ donosi hitove “Suze nam stale na put” i “Ispod nekog drugog neba” te još 10 pjesama.

Provjerena ekipa producenata: Nikša Bratoš, Predrag Martinjak i Ivan Popeskić, ponovo su dio Massimovog tima, a od autora na novom albumu nalaze se pjesme Predraga Martinjaka, Eni Kondić, Amila Loje, Zorana Predina, Arsena Dedića, Dalibora Prochazke i Dade Pastuovića – Newere. Istaknut ćemo i suradnju sa svjetski poznatim gitaristom Davidom Rhodesom, koji je na nekim pjesmama odsvirao gitare. Dizajn novog albuma povjeren je Sanji Bachrach & Mariju Krištofiću, s kojima je Massimo surađivao na prvom albumu grupe Dorian Gray.

Uz pjesme s novog albuma poklonite svom srcu Jedan dan ljubav, na Massimovom tradicionalnom koncertu u subotu, 14. veljače u zagrebačkom Domu sportova.
"Suze nam stale na put", "Dodirni me slučajno", "Iz jednog pogleda", "Indija", "Tišina", "Ispod nekog drugog neba",“Da mogu“ samo su neke od pjesama iz bogatog Massimovog opusa. Dajući pjesmama djelić sebe, odavno se nametnuo kao vrhunski interpret, što potvrđuje i nekoliko uzastopnih Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu. Ako to, samo po sebi, nije dovoljan razlog da nam se pridružite u subotu, 14. veljače na koncertu posvećenom ljubavi onda evo još nekoliko činjenica:
– većina ženske publike osjetit će trnce po tijelu prilikom izvedbe barem jedne od navedenih pjesama;
– muškarcima koji svoje bolje polovice odvedu na koncert, bit će to novo iskustvo, i vrlo često poslije komentiraju da se nisu nadali da će se tako dobro provesti;
– Massimo i bend nekoliko su puta dokazali (uključujući prošlogodišnji nastup pred dupke punim Domom sportova) da pjevajući o ljubavi najlakše osvajaju srca.

Nije bitno jeste li zaljubljeni ili ćete to tek postati, nije bitno jeste li u paru ili u grupi, ako ste spremni otvoriti svoje srce i pustiti jedan dan svom srcu na volju, naš prijedlog je da u subotu, 14. veljače od 20 sati dođete u zagrebački Dom sportova. Bit će to prvi u seriji koncerata koji nose naziv "Jedan dan ljubavi", a nakon zagrebačkog koncerta u pripremi su koncert u Beogradu, Splitu, te drugim gradovima. Ulaznice za zagrebački i beogradski koncert dostupne su putem Eventima.

Massimo uvijek voli istaknuti – težnju ka izvrsnosti – a nošeni tom idejom potrudit ćemo se da koncerti iz turneje „Jedan dan ljubavi“ po svemu budu drugačiji i posebniji od prethodnih. U glazbenom smislu predstavit ćemo novi album "1 dan ljubavi", a potom i „prošetati“ kajdankom nekih od najuspješnijih Massimovih pjesama, s naglaskom na one koje publika već dugo nije imala prilike čuti. Izgled scene ponovo će kreirati sam Massimo, a uslijedit će i pokoje iznenađenje koje ćemo naknadno otkriti.

Otvorite svoje srce, a Massimo i bend ispunit će ga 14. veljače ljubavnom čarolijom! Idealan poklon za vašu ljubav – ulaznice za Massima na Valentinovo u Domu sportova!

Foto by: Bachrach & Krištofić

Pretraži

Back to Top