11. VW TUNING SHOW

Auto moto, Događanja Komentari isključeni za 11. VW TUNING SHOW 8

Budite dio 11. VW Tuning Showa u Karlovcu, na ŠRC-u Korana od 07.-09.06.2013.


„Prvi hrvatski Volkswagen klub“, osnovan 7. travnja 2002. godine, je klub osnovan s ciljem da okupi ljubitelje VW vozila kao i entuzijaste željne modifikacije istih. Klub je odobren i ima podršku od strane generalnog uvoznika za Volkswagen vozila «PZ AUTO» Velika Gorica.

Već prve godine postojanja, organiziran je „VW Tuning Show“, cjelodnevni događaj (koji je danas prerastao u višednevni) koji je spektakl za sve s interesom u auto-stylingu i tuningu, auto-sportu, druženju i zabavi. Upravo druženje, zabava, promicanje znanja i tehničke kulture, ideje su polaznice za pokretanje ovakvog događaja.

Danas, klub broji preko 500 članova, vlasnike i ljubitelje ne samo VW vozila, već vozila iz cijelog VAG koncerna, od kojih je većina iz Hrvatske, ostatak iz ostalih zemalja bivše Jugoslavije, Austrije, Mađarske, Italije, Švicarske, Njemačke,…
„VW Tuning Show“ je središnji godišnji događaj našeg kluba pored ostalih koje želimo pretvoriti u dugogodišnju tradiciju, a broj posjetitelja je u stalnom porastu, što može biti samo još jedna pozivnica da nas posjetite i ove godine!
http://www.vwtuningshow.com/

11. VW Tuning Show

Auto moto Komentari isključeni za 11. VW Tuning Show 0

Datum po kojem ćete oblikovati svoj godišnji odmor, obiteljska putovanja, ispitne rokove, narudžbu novog ovjesa,… JE STIGAO! Po dobrom starom običaju, drugi vikend u lipnju (7.-9.) budite dio 11. VW Tuning Showa u Karlovcu, na ŠRC Korana!

(više…)

Pretraži

Back to Top