19.planinarska škola

Sport Komentari isključeni za 19.planinarska škola 23

Planinarsko društvo „Dubovac“ iz Karlovca organizira, već 19. planinarsku školu koja će započeti u ponedjeljak 20. rujna ove godine i traje sve do 13.studenog ove godine.


Škola je organizirana u osam predavanja u trajanju od po dva školska sata i izleta na Petrovu goru, Snježnik i Risnjak, planinarski dom Vodice, Vražji prolaz, Dubovački planinarski put, Okić i završna vježba na planinarskom domu Kalvarija.
Svakako treba istaknuti dvodnevni izlet na planinarski dom Vodice na Žumberku gdje će se na terenu uvježbavati alpinističke tehnike, čvorovi, orijentacija na terenu i sva ostalo što je potrebno za siguran boravak i kretanje u planinama.
Kotizacija je 100,00 kn za članove Hrvatskog planinarskog saveza, odnosno 150,00 kn za ostale.
Svi zainteresirani mogu se javiti u društvene prostorije na Strossmayerov trg 2 svakog četvrtka od 19,30 sati ili na tel. 091 13 33 331 g-din Vitomir Murganić ili 098 337-253 g-đa Dubravka Smerdelj.
Svi polaznici koji s uspjehom završe planinarsku školu dobit će diplome Hrvatskog planinarskog saveza, a od strane Društva uz pomoć sponzora dobit će prigodne poklone.

Pretraži

Back to Top