20 godina Vratarić d.o.o.

Auto moto Komentari isključeni za 20 godina Vratarić d.o.o. 62

Vratarić d.o.o. uspješno posluje punih 20 godina i svojim kupcima pruža stručnu, kvalitetnu i pouzdanu servisnu uslugu.

Upravo dugogodišnje iskustvo, školovanje i stalno unaprjeđivanje kvalitete zaslužno je za proširenje djelatnosti i pružanja kvalitetnih usluga. U Vratarić d.o.o. servisu možete obaviti potpun servis i održavanje vašeg automobila sve na jednom mjestu. Tvrtka je ekskluzivni zastupnik za prodaju, ugradnju i servis OMVL auto plin uređaja za Republiku Hrvatsku. Vožnja na auto plin financijski je danas jeftinija 50 posto od vožnje na benzin stoga smo zamolili gospodina Igora Vratarića, direktora tvrtke Vratarić, da nas ukratko upozna s djelatnošću tvrtke i prednostima ugradnje auto plina u vozila.
I.V.: U ovih 20 godina poslovanja mogu reći kako smo stekli poprilično bogato automehaničko iskustvo jer radimo automehaniku dugi niz godina od popravaka, sklapanja motora do fine elektronike, mehanike motora te rješavamo probleme na dizel, benzinskim i vozilima na plin.
Među prvima u Hrvatskoj, 1994. počeli smo raditi auto plin. Započeli smo s talijanskom tvrtkom Lovato koju i dalje servisiramo, a od 2004. godine smo ekskluzivni uvoznici i zastupnici za OMVL auto plin uređaje, jedne od najkvalitetnijih auto plin uređaja na svijetu. Jedini smo uvoznik i servis auto plinskih instalacija u Karlovačkoj županiji, a o kvaliteti uređaja, ugradnji i servisu govore brojni zadovoljni kupci, kao i velik broj poslovnih partnera. Odlučili smo se za OMVL jer ta je tvrtka razvila kompletni sistem, što je velika prednost kod kasnijih servisiranja. Imamo 50 ugovornih suradnika i radimo na području Zagreba, Osijeka, Rijeke, Županje, Like, Gorskog Kotara…dosta nam dolaze i kupci iz Slovenije jer su prepoznali samu kvalitetu uređaja, a svi certifikati i izjave servisa se priznaju tako da nema nikakvih problema. Najpovoljniji smo na tržištu i radimo direktno s tvornicom, a želja nam je nastaviti dugoročno ovu kvalitetnu suradnju. Ugradili smo preko 6000 uređaja, a rekordne godine su bile prije krize 2007. i 2008. kada smo godišnje ugrađivali preko 1.000 uređaja.
Ugradnjom auto plin uređaja vožnja u vašem automobilu postaje i više nego dvostruko ekonomičnija, ne samo zbog cijene plina, nego i zbog dokazanih pozitivnih efekata korištenjem auto plin uređaja na motor. Ispušni plinovi ne sadrže otrovne sastojke i emisije toksičnog ugljičnog dioksida su znatno reducirane. Upravo je sve snažnija ekološka svijest glavni razlog za sve veću upotrebu auto plina kao pogonskog goriva u Europi.
Vožnja na auto plin je upola jeftinija od vožnje na benzin i mnogi vozači će potražiti izlaz u auto plinu, stoga ih pozivam da nas kontaktiraju ili navrate do nas u Donje Pokuplje kako bi naše stručno osoblje utvrdilo koji auto plin uređaj odgovara karakteristikama motora njihovog vozila. Besplatnu procjenu za vaš automobil kao i savjet koji auto kupiti i što ugraditi možete uvijek dobiti jer nama nije za cilj samo ugraditi auto plin, već želimo kupcu dati optimalno rješenje za njegovo vozilo.
Kod ugradnje auto plina je važno biti dobar automehaničar i elektroničar kako bi mogao dobro ukomponirati sustav i kako bi sve funkcioniralo. Nakon prijeđenih 12.000 do 17.000 km ostvaruje se povrat uloženog novca u auto plin uređaj, ovisno o modelu i vrsti vozila. Na godišnjem tehničkom pregledu ne morate ići na eko test, no zasada ostaje izdatak od 500 kn prilikom registracije za cestarinu. Onima koji su neodlučni oko auto plina treba reći da opasnosti nema, auto plin je sigurniji od benzina, rezervoari su napravljeni od visoko kvalitetnog ugljičnog čelika i atestiraju se na 30 bara dok je radni pritisak oko 6 bara, što znači da imaju peterostruko osiguranje.

PI: Koje usluge pruža vaš autoservis?
I.V.:
Usluge autoservisa pokrivaju održavanje za sve vrste vozila: od klasičnog servisa do pripreme za tehnički pregled, popravaka mjenjača, elektronike te ugradnje i servisiranja plinskih instalacija… Imamo dobro opremljenu radionicu i ispitujemo rad motora pomoću suvremene opreme (moto testera) kojem svake godine nadopunjujemo program i proširujemo mogućnosti testiranja. Pokrivamo široku paletu marki vozila. Imamo i trgovinu rezervnih dijelova za naše korisnike servisa gdje možete pronaći sve što Vam je potrebno za udobnu i sigurnu vožnju. Na raspolaganju su Vam originalni i zamjenski dijelovi, a ako nečega i nema, u roku od par sati roba je kod nas. Kod nas nema nerješivih situacija.

Dopustite našim stručnjacima da Vam pregledaju osnovno stanje vašeg vozila za lakši prolaz na tehničkom pregledu te kako bi Vam uklonili nedostatke na vozilu zbog kojih nećete proći na tehničkom pregledu. Vaše vozilo pripremiti ćemo po sistemu “ključ u ruke”, a ako želite odvest ćemo vam na tehnički pregled i vratiti vaše vozilo s tehničkog.

Mi znamo što radimo i stoga osigurajte Vašem vozilu stručne, kvalitetne i pouzdane servisne usluge koje Vam kod nas stoje na raspolaganju!

Vratarić d.o.o.
Donje Pokupje 70, 47000 Karlovac
T. 047 651 496, F. 047 631 581,
M: 098 247 826
E: [email protected]

Pretraži

Back to Top