21. opća planinarska škola

Sport Komentari isključeni za 21. opća planinarska škola 20

Jedna od osnovnih djelatnosti planinarskog društva „Dubovac“ je školovanje i osposobljavanje kadrova kroz škole, tečajeve i seminare. Kroz školovanje u Društvu članovi stječu osnovnu naobrazbu kao uvjet za nastavak planinarskog školovanja kroz škole koje organizira Hrvatski planinarski savez ili Društvo.


Opća planinarska škola započinje s radom u ponedjeljak 17. ovog mjeseca u društvenim prostorijama, Strossmayerov trg 2 s početkom u 19,00 sati. Broj za upis je ograničen na trideset.
Planinarsko društvo „Dubovac“ ima višedesetljetnu tradiciju organiziranja i održavanja planinarskih škola za svoje članove i članove Hrvatskog planinarskog saveza. Tako i ove godine već po dvadeset i prvi puta organiziramo opću planinarsku školu koja se provodi po kriterijima Hrvatskog planinarskog saveza i UIAA.
Početak nastave je u ponedjeljak, 17. ovog mjeseca sa početkom u 19,00 sati u prostorijama Društva Strossmayerov trg 2. Škola je organizirana u osam predavanja, osam sati treninga na umjetnoj alpinističkoj stijeni, treninga, vježbi i sedam atraktivnih izleta. Predavači i instruktori su iskusni vodiči, instruktori speleologije i alpinizma, članovi Hrvatske gorske službe spašavanja i liječnici, svi članovi našeg Društva.
Po završetku škole polaže se završni ispit iz svih predmeta i svi oni koji s uspjehom polože ispit dobivaju diplomu Hrvatskog planinarskog saveza i prigodne poklone organizatora i sponzora.
Planinarsko društvo Dubovac
Strossmayerov trg 2, 47000 Karlovac
web: www.pd-dubovac.hr
e-mail: [email protected]
Info; Vitomir Murganić 091 13 33 331, mail: [email protected]
ili na sastancima Društva svakog četvrtka u 19,30 sati u društvenim prostorijama, Strossmayerov trg 2

Pretraži

Back to Top