25. Karlovački dani piva

Događanja Komentari isključeni za 25. Karlovački dani piva 19

Ove će godine, 25. po redu Karlovački dani piva, trajati od 27. kolovoza do 3. rujna, odnosno od subote do subote, s time da će se dio programa, uz ŠRC Korana, ponovno održavati u gradskoj jezgri, čime se želi oživiti povijesna Zvijezda.


"Karlovački dani piva" najveća su pivarska manifestacija u Hrvatskoj koju svake godine posjeti preko 150.000 ljubitelja piva. U ovogodišnjih osam ljetnih dana, potkraj kolovoza i početkom rujna, u slavu piva na desnoj obali karlovačke rječne ljepotice Korane živjet će čitav jedan mali grad zabave i gastronomije. Najposjećenija je to pučka svečanost u Karlovcu, tijekom koje gradom poteče peta rijeka, rijeka piva.

Kulturno-zabavna i gospodarska manifestacija "Karlovački dani piva" izrasla je zaštitni znak, grada Karlovca. Odlikuje se bogatim i raznolikim programom te obiljem gastronomske ponude. I dok odrasli nazdravljaju kriglama i uživaju u čarima "tekućeg kruha", djeci su omiljeli nezaobilazni veliki karlovački pereci, koji mame još topli i slani. Najmlađima je i užitak provesti se od središnje gradske Promenade do Korane turističkim vlakićem.

"Karlovački dani piva" su fešta za sve uzraste i za sve ukuse. Programi su cjelodnevni, a nastupaju pjevači i glazbeni sastavi zabavne, rock, pop i drugih vrsta glazbe, limene glazbe, dječji zborovi, folklorna društva, mažoretkinje… Na "Danima piva" svatko pronalazi neke svoje drage pjesme, plesove, igre ili drugu zabavu i razonodu. Poseban su doživljaj koncerti, koji znaju potrajati i do ranih jutarnjih sati, s i po desetak tisuća posjetitelja, na pozornici pod prostranim šatorima.

Pretraži

Back to Top