25. Karlovački dani piva

Događanja Nema komentara na 25. Karlovački dani piva 5

Ove će godine, 25. po redu Karlovački dani piva, trajati od 27. kolovoza do 3. rujna, odnosno od subote do subote, s time da će se dio programa, uz ŠRC Korana, ponovno održavati u gradskoj jezgri, čime se želi oživiti povijesna Zvijezda.


"Karlovački dani piva" najveća su pivarska manifestacija u Hrvatskoj koju svake godine posjeti preko 150.000 ljubitelja piva. U ovogodišnjih osam ljetnih dana, potkraj kolovoza i početkom rujna, u slavu piva na desnoj obali karlovačke rječne ljepotice Korane živjet će čitav jedan mali grad zabave i gastronomije. Najposjećenija je to pučka svečanost u Karlovcu, tijekom koje gradom poteče peta rijeka, rijeka piva.

Kulturno-zabavna i gospodarska manifestacija "Karlovački dani piva" izrasla je zaštitni znak, grada Karlovca. Odlikuje se bogatim i raznolikim programom te obiljem gastronomske ponude. I dok odrasli nazdravljaju kriglama i uživaju u čarima "tekućeg kruha", djeci su omiljeli nezaobilazni veliki karlovački pereci, koji mame još topli i slani. Najmlađima je i užitak provesti se od središnje gradske Promenade do Korane turističkim vlakićem.

"Karlovački dani piva" su fešta za sve uzraste i za sve ukuse. Programi su cjelodnevni, a nastupaju pjevači i glazbeni sastavi zabavne, rock, pop i drugih vrsta glazbe, limene glazbe, dječji zborovi, folklorna društva, mažoretkinje… Na "Danima piva" svatko pronalazi neke svoje drage pjesme, plesove, igre ili drugu zabavu i razonodu. Poseban su doživljaj koncerti, koji znaju potrajati i do ranih jutarnjih sati, s i po desetak tisuća posjetitelja, na pozornici pod prostranim šatorima.

Leave a comment

Pretraži

Back to Top