3. Zagreb Auto Week

Auto moto Komentari isključeni za 3. Zagreb Auto Week 16

U Arena Centru na zagrebačkom Laništu od 10. do 12. svibnja održava se 3. Zagreb Auto Week i prema najavama organizatora bit će najveći do sada. Ovogodišnju izložbu automobila i motocikala upotpunit će dva manja popratna sajma – Auto Servis Show i G Tuning Show, pa osim predstavljanja noviteta iz svijeta autoindustrije posjetitelje ove izložbene manifestacije očekuje pregršt korisnih sadržaja.


Auto Servis Show predstavit će ovlaštene servise automobila u Hrvatskoj i posjetiteljima pomoći da pronađu najbolju uslugu uz najpovoljnije cijene, dok će se na G Tuning Showu prezentirati najbolji tuneri i tuning izvedbe na ovom području.
U suradnji s Karting Arenom Zagreb na 3. Zagreb Auto Weeku bit će postavljena i Miki Maus karting staza za mališane koji će se moći upoznati s čarima go-karta, dok će stariji svoje vozačke vještine moći provjeriti na simulatoru prevrtanja te simulatoru vožnje po klizavom terenu. Najbolji stunteri u Hrvatskoj izvest će i Stunt Show s različitim vratolomijama u vožnji uz obavezno i uvijek atraktivno paljenje guma. Usto će se za posjetitelje koji su zainteresirani za kupnju vozila organizirati probne vožnje na prilaznim prometnicama oko Arena Centra.

Pretraži

Back to Top