42. turnir u malom nogometu „Kaba 2011“

Događanja, Sport Komentari isključeni za 42. turnir u malom nogometu „Kaba 2011“ 20

Tradicionalni turnir u malom nogometu počinje 10. siječnja 2011. godine. Najstariji, najgledaniji, najatraktivniji… krilatica je Karlovačkog zimskog malonogometnog turnira koji se od 1968. godine odigrava svakog siječnja u Školskoj športskoj dvorani u Karlovcu.


Pozivamo Vas da i ove godine prisustvujete sportskom spektaklu.
Tradicija održavanja turnira prekinuta je samo ratne 1992. i 1993. godine zbog ratnih djelovanja i razaranja dvorane. Mali nogomet ima u Karlovcu dugu i bogatu tradiciju, a igra se još od sredine prošlog stoljeća.
Posebnost karlovačkog turnira je igranje uz pomoć ”mantinele”, što samoj igri daje posebnu dinamičnost, brzinu i atraktivnost. Kroz sve ove godine turnir su obilježile generacije znanih i manje znanih nogometaša i haklera iz Karlovca, Hrvatske i susjednih država. Da spomenemo samo najveće: Boban, Zajec, Prosinečki, Stinčić, Mlinarić, Bradvić, Močibob, Gračanin, Cvetkovići, Janjanini, Samovojska, Popovski, Bajza, Vujanić, Narsete, Grdović, Delponte, Huskić i mnogi drugi.
Prijave su u tijeku i traju do 8. siječnja 2011. godine a sve informacije možete provjeriti na 42. Turnir u malom nogometu.

Pretraži

Back to Top