43. Malonogometni turnir KaBa 2012.

Događanja, Sport Komentari isključeni za 43. Malonogometni turnir KaBa 2012. 15

Uživajte u potezima majstora nogometne igre na malonogometnom turniru KaBa 2012. u Sportskoj dvorani Mladost od 09.01.2012. do 31.01.2012.


Najstariji, najgledaniji, najatraktivniji… krilatica je Karlovačkog zimskog malonogometnog turnira koji se od 1968. godine odigrava svakog siječnja u Školskoj športskoj dvorani u Karlovcu. Tradicija održavanja turnira prekinuta je samo ratne 1992. i 1993. godine zbog ratnih djelovanja i razaranja dvorane. Mali nogomet ima u Karlovcu dugu i bogatu tradiciju, a igra se još od sredine prošlog stoljeća.
Posebnost karlovačkog turnira je igranje uz pomoć ”mantinele”, što samoj igri daje posebnu dinamičnost, brzinu i atraktivnost. Kroz sve ove godine turnir su obilježile generacije znanih i manje znanih nogometaša i haklera iz Karlovca, Hrvatske i susjednih država. Da spomenem samo najveće: Boban, Zajec, Prosinečki, Stinčić, Mlinarić, Bradvić, Močibob, Gračanin, Cvetkovići, Janjanini, Samovojska, Popovski, Bajza, Vujanić, Narsete, Grdović, Delponte, Huskić i mnogi drugi.
Više informacija o turniru: http://www.mladost-sport.hr/malinogomet.html

Pretraži

Back to Top