44. Malonogometni turnir Karlovac 2013

Događanja, Sport Komentari isključeni za 44. Malonogometni turnir Karlovac 2013 10

Uživajte u malonogometnom turniru Karlovac 2013. u Sportskoj dvorani Mladost. Turnir počinje u ponedjeljak 7.siječnja 2013.


Utakmice će se igrati radnim danima, od ponedjeljka do petka, svaki dan publika će moći vidjeti po četiri ogleda, a očekuje se da će kao i proteklih godina na turniru u obje konkurencije nastupiti osamdesetak momčadi. Titulu pobjednika, i to u obje konkurencije, brani zagrebački Intersport.
Najstariji, najgledaniji, najatraktivniji… krilatica je Karlovačkog zimskog malonogometnog turnira koji se od 1968. godine odigrava svakog siječnja u Školskoj športskoj dvorani u Karlovcu.
Tradicija održavanja turnira prekinuta je samo ratne 1992. i 1993. godine zbog ratnih djelovanja i razaranja dvorane. Mali nogomet ima u Karlovcu dugu i bogatu tradiciju, a igra se još od sredine prošlog stoljeća.
Posebnost karlovačkog turnira je igranje uz pomoć ”mantinele”, što samoj igri daje posebnu dinamičnost, brzinu i atraktivnost. Kroz sve ove godine turnir su obilježile generacije znanih i manje znanih nogometaša i haklera iz Karlovca, Hrvatske i susjednih država. Da spomenem samo najveće: Boban, Zajec, Prosinečki, Stinčić, Mlinarić, Bradvić, Močibob, Gračanin, Cvetkovići, Janjanini, Samovojska, Popovski, Bajza, Vujanić, Narsete, Grdović, Delponte, Huskić i mnogi drugi.

Pretraži

Back to Top