7. Međunarodni etno jazz festival

Glazba Komentari isključeni za 7. Međunarodni etno jazz festival 14

Od 19. do 21. srpnja posjetite 7. izdanje Međunarodnog etno jazz festivala na Starom gradu Dubovcu.( U slučaju lošeg vremena gradsko kazalište Zorin dom).


Miroslav Tadić je jedan od najoriginalnijih svjetskih gitarista, inspiriran etno glazbom, Lidija Bajuk jedna od najbitnijih ličnosti domaće etno scene, Denise Jannah poznata pjevačica koja snima za čuvenu Jazz izdavačku kuću "Blue note", u pratnji svjetski visoko rangiranih vrhunskih umjetnika. Naš najuspješniji jazzer u svijetu gitarista i kompozitor Ratko Zjača je voditelj sastava Denise Jannah. Na kraju, tu je i duet Astrid Kuljanić &Goran Ilić sa vlastitim skladbama.
Cijena ulaznica za koncerte u pretprodaji je 50 kn po koncertu, a festivalska ulaznica za sva tri dana je 100 kn. Pretprodaja ulaznica počinje 6.7. u lokalu "Mozart" Trg Matije Gupca 1, Karlovac. Na dan koncerta ulaznice su 60 kn. Info: [email protected] http://muza.com.hr/
RADIONICE
Ulazak na radionice je slobodan, ali molimo obavezno najaviti dolazak na mail: [email protected] sa naznakom : "Prijava za radionicu (npr)…Miroslava Tadića…U mailu ćete navesti svoje ime i prezime. Zadnji dan prijave je 16.7.
Kako je broj polaznika zbog prostora ograničen- molimo da se prijavite, jer ne možemo garantirati svim zainteresiranima ulazak.
RADIONICE :
Subota 20.7.
Miroslav Tadić
Centar MUZA Haulikova 24, Karlovac- prostorije Studia 23.
Početak: 11 sati.
Tema radionice: Aražiranje folklornih tema i improvizacija, pristup nepravilnim ritmovima, rad kao solista i rad sa grupom.

Subota 20.7.
Lidija Bajuk
Stari grad Dubovac, Karlovac
Početak: 17 h 30 min
Radionica "Zlatna grana" o mitsko-bajkovitim motivima u hrvatskim tradicijskim napjevima u sklopu koje se predstavlja i zvučna knjiga "Matapur"

Nedjelja 21.7.
Ratko Zjača
Centar MUZA Haulikova 24, Karlovac- prostorije Studia 23.
Početak: 12 sati.
Radionica "Art of practising"; kako vježbati, koncept linearne improvizacije, vođenje glasova i harmonije, akordička melodija, kreativni ritmički koncepti

Ponedjeljak 22.7.
Denise Jannah
Centar MUZA Haulikova 24, Karlovac- prostorije Studia 23.
Početak: 11 sati
Radionica "Vokalna tehnika i improvizacija"

Pretraži

Back to Top