Advent u Beču i Bratislavi

Akcije Komentari isključeni za Advent u Beču i Bratislavi 23

Super ponuda „Ka travela“ Advent u Beču i Bratislavi dva dana – doživite božićnu čaroliju u carskom gradu i posjetite grad s “dušom”.

U vrijeme došašća, poznatije i kao advent, mnogi europski gradovi zaogrnu se svjetlucanjem tisuća šarenih lampica i zablistaju čarobnim sjajem – božićni sajmovi, kuhano vino, glazba po ulicama, samo su dio blagdanske čarolije koja očarava njihove posjetitelje iz godine u godinu.
Neki od najvećih božićnih sajmova vuku tradiciju još od srednjeg vijeka – jedan od njih, možda i najpoznatiji,a svakako među najposjećenijima je onaj u Beču, koji svoje korijene vuče još iz 13. stoljeća, iz daleke 1296. godine, kada je car Albrecht I. gradskim trgovcima dozvolio održavanje sajma za građane tijekom prosinca.
Poželite li osjetiti taj posebni osjećaj i prošetati bečkim trgovima i ulicama u vrijeme adventa, a nakon toga se zaputiti do Bratislave, slovačke prijestolnice za koju kažu da svu svoju raskoš i ljepotu otkrije upravo u adventsko vrijeme, možete to učiniti u terminu 8.-9. prosinca ove godine.
Polazak je iz Karlovca i Zagreba , a više informacija o ovim programima kao i ostalima koje nudimo možete dobiti u poslovnici Ka travela u Gundulićevoj 3 ili na web stranici http://www.katravel.hr/.

Advent u Beču i Bratislavi, 8.12., 2 dana autobusom, polazak iz Karlovca
Cijena po osobi: 590 kn
Informacije i rezervacije: Ka travel, Gundulićeva 3 (pored DM-a) , Tel.: 047/495 – 495, Fax: 047/495-497, email: [email protected], www.katravel.hr

Pretraži

Back to Top