ADVENT U BEČU – jednodnevni izlet

Događanja Komentari isključeni za ADVENT U BEČU – jednodnevni izlet 24

Turistička agencija “Ka travel” organizira 11.12.2010. jednodnevni izlet u Beč


PROGRAM PUTOVANJA
KARLOVAC – BEČ – KARLOVAC
Polazak autobusa u 2:00 sata s Autobusnog kolodvora Karlovac, peroni 9 do 11. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju u pravcu Beča s kraćim zaustavljanjima putem radi odmora. Dolazak u Beč u jutarnjim satima, razgled grada u pratnji mjesnog vodiča: Trg Marije Terezije – Hofburg – augustinska crkva – kapucinska crkva – Kärtnerstrasse – katedrala sv. Stjepana – Kohlmarkt – Graben. Nakon razgleda odlazak na božićni sajam ispred gradske vijećnice, slobodno vrijeme za kupovinu na božićnim štandovima, za vlastite programe, šetnju gradom i uživanje u predblagdanskom raspoloženju. Povratak iz Beča u 18 sati. Dolazak u Karlovac u kasnim večernjim satima.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI uz minimum 40 osoba: 340,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom prema programu, pratitelja putovanja, razgled Beča u pratnji mjesnog vodiča, troškove organizacije i prodaje.
Cijena ne uključuje: troškove osobne prirode, osiguranje od otkaza putovanja, sve što nije navedeno pod cijena uključuje.

Popust za djecu 2-12 godina: 20%

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage.

UVJETI PRIJAVE I NAČIN PLAĆANJA
NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 40
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkaza putovanja o čemu će putnici biti obaviješteni najkasnije 5 dana prije početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo promjene cijena u slučaju promjene kalkulativnih elemenata.
Prilikom prijave uplaćaju se cjelokupni iznos aranžmana.
Za putovanje u Austriju za hrvatske državljane nema posebnih viznih i graničnih ograničenja, potrebna je samo važeća putovnica. Za ovo putovanje uplaćeno je jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti kod Euroherz Osiguranje, Zagreb.

Informacije i rezervacije
KA TRAVEL d.o.o. , TURISTIČKA AGENCIJA
TEL: 047/ 495 – 495
EMAIL: [email protected]

Pretraži

Back to Top