Akcija: Maktec staro za novo

Akcije, Gradnja Komentari isključeni za Akcija: Maktec staro za novo 22

Zamijenite svoje stare za nove Maktec alate i uštedite do 25%. Pri kupnji novih alata Maktec u Titanu su za za vas pripremili akciju zamjene vaših sadašnjih, zastarjelih alata bilo koje marke za nove, Maktec alate, s popustom od 25 %*.


Svjesni smo utjecaja zastarjelih alata na okoliš, zato vaše alate možete, pri kupnji novog Maktec ručnog alata, donijeti u Titan ovlašteno prodajno mjesto Makita, a mi ćemo ga reciklirati u skladu s zakonskim propisima te tako pobrinuti za čistiju budućnost. Budite dio Maktec priče i vi, te nam pomognite da napravimo Zemlju još „zelenijom“.
Novi izbor za profesionalce
MAKTEC je dio skupine Makita, koja je vodeći proizvođač profesionalnih alata u svijetu. Alati marke MAKTEC izrađeni su iz materijala visoke kvalitete, te zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih korisnika. Alate Maktec upotrebljavaju profesionalci koji šire svoj izbor alata te traže najbolji omjer kvalitete i cijene.
Maktec je također pronašao svoje mjesto u rukama zahtjevnih zanatskih korisnika, koji od alata očekuju samo najbolje.
Maktec alate odražavaju tri glavne značajke:
JEDNOSTAVNOST: napredna tehnološka rješenja su pripomogla razvoju asortimana alata, koji je jednostavan i funkcionalan, te 100 % oblikovan, proizveden i nadziran od strane Makite
POUZDANOST: potpuna pouzdanost u svim situacijama i radnim uvjetima, a posao nikada neće ostati nedovršen.
SNAGA: Snažan i robustan sa svojstvima koja vas neće razočarati. Upotrijebite ga, iskoristite ga i ne ispuštajte iz ruku.
Makita garantira razvoj, proizvodnju i servisnu potporu
Alate MAKTEC su razvili iskusni stručnjaci skupine Makita.
Alati MAKTEC su namijenjeni obradi različitih materijala, od metala i drva do betona. Opremljeni su svim potrebnim priborom, da bi rad njima bio još lakši. Dostupna je također dodatna oprema uz pomoć koje možete sastaviti vlastiti alat. Zato što su alati Maktec dio skupine Makita, za njih smo osigurali jednako kvalitetnu servisnu mrežu, garancijske popravke i nabavu rezervnih dijelova.
Svaki Maktec alat je predmet detaljnog tvorničkog pregleda, prema strogim mjerilima za osiguravanje najbolje kvalitete. Osim zakonskih i ugovornih prava, Maktec daje uz svaki alat, garanciju za besprijekoran rad u trajanju od 12 mjeseci od datuma kupnje, s mogućnošću produljivanja na 3 godine od datuma isporuke proizvoda.
Svjesni smo svakog izgubljenog dana, u trenucima kada je vaš alat na servisu. Skupina Makita je i s asortimanom alata Maktec, poznata širom svijeta, po brzoj nabavci rezervnih dijelova svojim ovlaštenim partnerima.
U centralnom skladištu se uvijek nalazi preko 20.000 rezervnih dijelova
Trogodišnja garancija na sve Maktec alate
Pri kupnji bilo kojeg Maktec alata dobivate i 12 mjesečnu garanciju, koju možete u roku od 4 tjedana nakon dostave proizvoda, s registracijom na web stranici www.makita. hr produljiti na ukupno 3 godine (detaljne uvjete možete pročitati na web stranici www.makita.hr pod kategorijom Servis).
Dvogodišnja garancija za Li-ion akumulatore
Od sredine ove godine, možete za sve Li-ion akumulatore, produljiti garanciju na ukupno 2 godine, u roku od 4 tjedana od datuma dostave proizvoda, registracijom na web stranici www.makita.hr (detaljne uvjete možete pročitati na web stranici www.makita.hr pod kategorijom Servis).
Aktualnu akciju pogledajte u galeriji slika.
Tvrtka “Titan” prvenstveno djeluje kao JEDINI OVLAŠTENI “makita” PRODAJNO-SERVISNI-CENTAR (PSC) alata i pribora u karlovačkoj županiji.
Više informacija: Titan d.o.o., Bogoslava Šuleka 19, 47 000 Karlovac
Tel: 047/ 636 311, fax: 047 636 310, mob: 098 241 231
www.titan.com.hr

Pretraži

Back to Top