ALAIN MIKLI u Optici Juratić

Moda i ljepota Komentari isključeni za ALAIN MIKLI u Optici Juratić 24

MIKLI DIFUSSION FRANCE se ubraja u najpoznatije kuće – proizvođače naočala danas. U vlasništvu je slavnog dizajnera, Alaina Miklija.

Već puna dva desetljeća njegove naočale drže sam svjetski vrh bez obzira da li je u pitanju dizajn, modni stil, kvaliteta ili fantastičan spektar boja. Odmah su prepoznatljive svojom izuzetnom elegancijom i zaista posebnim stilom.
Mnoge svjetske zvijezde, filma, muzike, politike i estrade nose njegove naočale. U Hrvatskoj također, mnoga naša poznata imena nose naočale ALAINA MIKLIJA – Tarik Filipović, Ćiro Blažević, Mani Gotovac, Saša Kopljar i mnogi drugi.
ALAIN MIKLI linija je čudesnog stila, neviđenih nijansi boja.
Svaki model je naprosto remek djelo naočala. To je upravo njegova najbolja i najprepoznatljivija linija koja mu je donijela svjetsku slavu i stavila ga daleko ispred svih u svijetu naočala. Mnogi dizajneri i modni kreatori ga pokušavaju kopirati međutim on će svaki put pobjeći naprijed s novom idejom i božanstvenom maštom u stvaranju naočala. Upravo ova linija naočala je omiljena linija mnogih svjetskih zvijezda a isto tako i mnogih poznatih imena iz Hrvatske. Često naočale ove linije vidimo na glamuroznim spektaklima u svijetu pa i kod nas, ne prođe niti jedna holivudska dodjela oskara, a da neka od filmskih zvijezda ne zablista u nekom od novih modela naočala Alain Mikli.
Optika Juratić
Domobranska 13, Karlovac – Tel.:047 615 464
www.optikajuratic.hr

Pretraži

Back to Top