Amazonas Sandals Collection

Moda i ljepota Komentari isključeni za Amazonas Sandals Collection 12

Amazonas Sandals Collection – hit na hrvatskom tržištu potražite u Rosemari obući! U vrućim ljetnim mjesecima uvijek krećemo u potragu za udobnim i popularnim japankama. Novi hit na našem tržištu su svakako japanke proizvedene u Brazilu koje će zadovoljiti sve trendseterice svojim dizajnom, udobnošću, ali i svjetskim trendom „think green“ – riječ je o Amazonas Sandals!


Nadahnute bogatom i životopisnom kulturom prekrasne Amazonije, japanke Amazonas svojim inspirativnim dizajnom, simbiozom mode i korištenjem recikliranih materijala, poput lateksa, koji je ujedno biorazgradivi, Amazonas Sandal zaslužno nose naziv dobiven po kišnim šumama Amazonije koja se još nazivaju plućima Zemlje.

Ekološki i modno osviještene žene bit će oduševljene limitiranom serijom Amazonas Sandals kolekcije, Amazonas Eco Luxury, ekskluzivne japanke napravljene su od prirodnog lateksa od izvornih stabala Amazone, ukrašene su ručno izrađenim nakitom, koji je inspiriran brazilskom faunom. Dio prihoda od Amazonas Sandals kolekcije odvaja se za spas prašume u sklopu projekta Instituto Amazonas. Stoga vaš šoping, u ovom slučaju, je apsolutno opravdan!

Ove iznimne japanke ne samo da posjeduju sve karakteristike pogodne za okoliš, one pomažu pri zapošljavanju domicilnog stanovništva. Kompanija Grupo Amazonas osnovana je u Brazilu davne 1947. godine s naglaskom na isključivo brazilski proizvod. Naime, kompanija je u vrlo kratkom roku potpuno preuzela tržište u Brazilu i danas se broji više od tri tisuće kolaboranata, što ih čini vodećom kompanijom na području proizvodnje dijelova obuće te su prisutni u 90 zemalja svijeta.

Life motive koji Amazonas Sandals vodi kroz svijet dizajna je kreativna, zabavna, udobna obuća s najmanjim utjecajem na okoliš. Upravo su Amazonas japanke postigle svjetsku reputaciju ekskluzivitetom – prvih u potpunosti bio razgradivih japanki, potrebno je 5 godina u okolišu da se u potpunosti razgradi reciklirani lateks. Nasuprot tome plastiku i sintetičke gume, priroda razgrađuje čak 700 godina. Slike su simbolične….

Rosemari obuća
NOVI TRŽNI CENTAR KARLOVAC
Trg J. Broza 4, tel.: 047/ 638 879

Pretraži

Back to Top