AMBIENTA 2012

Događanja, Dom Komentari isključeni za AMBIENTA 2012 10

39. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, ove godine će se održati od srijede 10. do nedjelje 14. listopada na Zagrebačkom velesajmu.


AMBIENTA, tržišno potvrđen sajamski lider u ovom dijelu Europe, sajam s karakterom poslovne perfekcije i jedan iz portfelja medijski najdinamičnije praćenih međunarodnih sajmova Zagrebačkog velesajma i ove je godine, po tridesetdeveti puta za redom, pozicioniran kao središnje mjesto okupljanja cjelokupne ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, poslovnih ljudi i stručnjaka za područje namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.
Pokrovitelj Ambiente je Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.
AMBIENTA predstavlja poslovni izazov i nezaobilazni marketinški alat koje predstavnici industrije namještaja i drvno-prerađivačke industrije ne propuštaju.
AMBIENTA će ove godine od srijede 10. do nedjelje 14. listopada, u dvanaest paviljona Zagrebačkog velesajma i otvorenom prostoru objediniti pet osnovnih tematskih cjelina: namještaj za stanovanje; namještaj i oprema za kuhinje i kupaonice; uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata; proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje; repromaterijali te strojevi i alati za drvnu industriju.
Bogat stručni program na ovogodišnjoj AMBIENTI počinje Poslovnim klubom – tradicionalnim susretom gospodarstvenika iz drvnog sektora s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske. Iz niza stručnih skupova, okruglih stolova, brojnih profesionalnih savjetovanja, prezentacija, demonstracija proizvoda i usluga, savjeta dizajnera izdvajamo:
– 23. međunarodno znanstveno savjetovanje na temu: "DRVO JE PRVO – znanjem i tehnologijom do konkurentnosti sektora šumarstva i prerade drva"
– Stručni skup nastavnika srednjih škola u obrazovnom sektoru šumarstvo, prerada i obrada drva
Svakodnevne atrakcije za posjetitelje sastavni su dio AMBIENTE koje predstavljaju dodatni potencijal za promotivne i promidžbene aktivnosti izlagača i ostalih sudionika sajma, od kojih izdvajamo:
– Međunarodna izložba keramike i stakla
– Pred aukcijska izložba umjetnina
– Prezentacija projekta „DRVO JE PRVO"
– Izložba Zajednice za industrijski dizajn
– Izložba radova studenata Studija za dizajn
– Izložba radova studenata i nastavnika Šumarskog Fakulteta
– Izložba radova Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, Odjela unutrašnje arhitekture
– Izložba radova Visoke škole za dizajn Agora
– Izložba – prezentacija škola i radova učenika Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
– Radionica i igraonica za djecu
– Izložba drvne biomase
– Natjecanje „Najkreativniji stolar"
– Nagradna igra za posjetitelje – svakodnevno izvlačenje dobitnika vrijednih nagrada
I na ovogodišnjoj AMBIENTI stručni sud dodjeljuje priznanja izlagačima, prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovanje i tehnološki izrađene proizvode – MOBIL OPTIMUM.

Više o sajmu na: www.zv.hr/ambienta ili nas potražite na FB http://www.facebook.com/ambienta.zagreb

Pretraži

Back to Top