AMBIENTA 2014

Događanja, Dom, Gradnja Komentari isključeni za AMBIENTA 2014 14

AMBIENTA je važno mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija – mjesto cjelokupne ponude i potražnje, pa uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj. Posjetite AMBIENTU na ZV-u od 15. do 19.10.2014.


AMBIENTA 2014, s ciljem zadovoljavanja potreba na tržištu, sajam će se odvijati u tri segmenta
INDUSTRIJA, DIZAJN I OUTLET
čijom će sinergijom svojim izlagačima otvoriti put ka ciljanim tržištima, poslovne i krajnje potrošnje.
AMBIENTA – uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, vodeći je sajam u ovom dijelu Europe.
AMBIENTA je već niz godina, pored hrvatskog tržišta, značajna i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, te za talijansko, poljsko, mađarsko, austrijsko i njemačko tržište.
AMBIENTA je sve važnija i za razvoj kulture stanovanja uopće, pa uz proizvođače namještaja, okuplja i izlagače proizvoda za uređenje interijera, proizvođače i trgovce repromaterijala, alata i strojeva za drvnu industriju.
Na AMBIENTI 2014 ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskom gospodarskom komorom.
Tradicionalno bogat i raznovrstvan program stručnih i popratnih događanja počinje Poslovnim klubom na kojem će gospodarstvenici iz drvno prerađivačkog sektora imati priliku razmijeniti mišljenja s predstavnicima Vlade i vladinih institucija.
Medijski pokrovitelj: Promo gradnja, Promoizlog.net

Pretraži

Back to Top