AMBIENTA, 42. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije

Događanja, Dom Komentari isključeni za AMBIENTA, 42. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije 24

AMBIENTA, 42. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, regionalni je lider u ovom dijelu Europe, sajam s karakterom poslovne perfekcije, pozicioniran kao središnje mjesto okupljanja cjelokupne ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, poslovnih ljudi i stručnjaka za područje namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.


Promogradnja.hr medijski pokrovitelj sajma…
AMBIENTA objedinjuje četiri osnovne tematske cjeline:
– INDUSTRIJA izložbeni prostor namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima za predstavljanje noviteta
– DIZAJN izložbeni prostor namijenjen dizajnerima i grupama dizajnera za predstavljanje produkata i projekata
– OUTLET atraktivan prostor koji će zasigurno privući brojne kupce koji će ovdje pronaći namještaj i opremu za stan i kuću po sniženim cijenama
– VRT Plus, novi segment unutar Ambiente, izložbeni prostor namijenjen je izlaganju proizvoda iz programa dizajna i uređenja vrta, inovativnih vrtova (krovni vrtovi, vertikalni vrtovi, orijentalni vrtovi), ukrasnog bilja, vrtnog namještaja i vrtnih elemenata kao i alata i pribora. Program i sadržaj ovog segmenta uključuje tematske radionice i prezentacije tematskih vrtova, stručne savjete te ponudu usluga i materijala.

AMBIENTA je uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije i vodeći sajam u ovom dijelu Europe.
Prema anketama domaća drvno prerađivačka industrija i industrija namještaja smatra AMBIENTU izuzetno značajnim poslovnim događajem godine.
Sudjelovanje na AMBIENTI za svakog je poduzetnika izuzetna poslovna prilika te nezaobilazan marketinški poduhvat koji nitko iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja ne propušta.
Sajam AMBIENTA je važno mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija – mjesto cjelokupne ponude i potražnje, pa uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj. Predstavlja poslovni izazov i nezaobilazni marketinški alat koje predstavnici industrije namještaja i drvno-prerađivačke industrije ne propuštaju.
Već dugi niz godina pored hrvatskog tržišta značajna i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, te za talijansko, poljsko, mađarsko, austrijsko i njemačko tržište.
AMBIENTA je sve važnija i za razvoj kulture stanovanja uopće, pa uz proizvođače namještaja, okuplja i izlagače proizvoda za uređenje interijera, proizvođače i trgovce repromaterijala, alata i strojeva za drvnu industriju.
Na ovogodišnjoj AMBIENTI ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim šumama, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskim drvnim klasterom.
Tradicionalno bogat i raznovrstan program stručnih i popratnih događanja započet će Poslovnim klubom na kojem će gospodarstvenici iz drvno prerađivačkog sektora imati priliku razmijeniti mišljenja s predstavnicima Vlade i vladinih institucija.
Sastavni dio sajma su i svakodnevne atrakcije za posjetitelje, nagradne igre te dodjela priznanja izlagačima i dodjela prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovanje i tehnološki izrađene proizvode – MOBIL OPTIMUM i dodjela Nagrade za najbolji dizajn Da!.
AMBIENTA je pred nama, sajam koji se ne zaobilazi!


Pretraži

Back to Top