AQUA PLUS samostojeće kade

Dom Komentari isključeni za AQUA PLUS samostojeće kade 125

Kupaonice više nisu samo funkcionalna mjesta za održavanje osobne higijene, već su postala mjesta na kojem njegujete kako svoje tijelo, tako i svoj duh.


Kupaonski elementi moraju savršeno obavljati svoju funkciju, biti maksimalno sigurni za korisnika, pružiti maksimum udobnosti te zadovoljiti Vašu potrebu za estetikom.
Aquaestil-ovi proizvodi će Vam pružiti upravo to.
Kupaonska kada se u današnje vrijeme sve više počela doživljavati kao dizajnerski element, kao ukras kupaonice te se u skladu s time promjenio i koncept vodećih europskih proizvođača. Jedan od trendova je ugradnja samostojećih kada koje se montiraju centralno u prostor kupaonice ili čak spavaće sobe, ukoliko je dovoljno prostrana. Samostojeće kade izrađuju se od raznih materijala kao što su prirodni kamen, kvalitetni kompozitni materijal i akril.
Aquaestil izrađuje samostojeće kupaonske kade od lijevanog akrila sa elegantno uklopljenom oblogom bez vidljivog spoja. Time se objedinjuju sva dobra svojstva lijevanih akrilnih kada sa modernim dizajnom i trendovima na tržištu.
Aquaestil se pri proizvodnji samostojećih kada služi posebnim zaštićenim tehnološkim procesima koji osiguravaju maksimalnu kvalitetu i savršen izgled ovih proizvoda, a na tržištu su dostupni pod brandom AQUA PLUS.
Iz široke ponude modela samostojećih kada možemo izdvojiti nekoliko stilova koji će naći svoje mjesto u svakoj kupaonici. Samostojeće kade koje stoje na vlastitoj oblozi, čineći jednu elegenatnu cjelinu oduševit će ljubitelje modernog dizajna karakterističnog po jednostavnim, zaobljenim linijama. S druge strane, kade koje stoje na metalnim ili drvenim stiliziranim nogama ili postoljima odišu toplinom te će obogatiti svaki prostor u kome su smještene.
Koji god model AQUA PLUS samostojećih kada odaberete, zasigurno će biti kruna Vaše kupaonice. Aquaestil, koji od svoga osnutka prati vodeće svjetske trendove, može se pohvaliti cijelom linijom ovih prestižnih kupaonskih kada. Bitno je napomenuti kako su ove kade namijenjene prostranijim kupaonicama, gdje će elegancija i funkcionalnost samostojećih kada u potpunosti doći do izražaja.
Aquaestil je hrvatska tvrtka osnovana 1999. godine koja se bavi proizvodnjom sanitarne opreme, isključivo vrhunske kvalitete. Visoki standardi u proizvodnji, uporaba samo najkvalietnijih materijala dostupnih na tržištu i dugogodišnje iskustvo garancija su vrhunskog proizvoda. Svi Aquaestil proizvodi izrađeni su po ISO 9001:2000 standardu, a njihova kvaliteta na europskoj razini potvrđena je certifikatom za sanitarije najviše kvalitete EN 198.
Izvor: www.promogradnja.hr

Pretraži

Back to Top