AQUAESTIL – Sinonim za kvalitetnu kupaonicu

Dom Komentari isključeni za AQUAESTIL – Sinonim za kvalitetnu kupaonicu 15

Aquaestil plus je hrvatski proizvođač sanitarne opreme koji posluje od 1998. godine, a karakterizira ga rast proizvodnje i prodaje tijekom svih godina poslovanja uz konstantno širenje asortimana proizvoda.

Glavna ponuda ovog vodećeg hrvatskog proizvođača sanitarija sastoji se od akrilnih kada i tuš kada, staklenih paravana, kabina, kupaonskog namještaja, umivaonika od mineralnog mramora, ali i specijalnog „solid surface“ materijala astone koji je iznimno zahvalan pri dizajnu interijera hotelskih kupaonica i drugih javnih i privatnih objekata.

S obzirom kako je moderni način života izmijenio i način uređenja kupaonica u korist prostora za tuširanje, Aquaestil je razvio više od 30 modela staklenih paravana za kade i tuš kade dostupnih u puno različitih dimenzija, a moguća je i izrada po mjeri. Opcije kao što su različite boje profila, vrste stakla i dodatni ekstenzijski profili za nestandardne dimenzije omogućuju veću slobodu izbora, a posebna pogodnost je nano-nanos protiv kamenca koji je bez dodatne nadoplate dostupan za većinu paravana.

Aquaestil paravane moguće je postaviti na keramičke pločice ili neku drugu podlogu, ali se ipak najveća funkcionalnost postiže kombiniranjem istih s jednim od mnogobrojnih modela Aquaestil akrilnih tuš kada. Ove tuš kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila koji se ističe čvrstoćom, ugodnošću na dodir, lakoćom održavanja te otpornošću na udarce i ogrebotine. Posebno su atraktivne vrlo plitke tuš kade namijenjene ugradnji u razinu poda od kojih se većina, po želji može ugrađivati s montiranom oblogom i nogicama koje pružaju maksimalnu stabilnost. Sve Aquaestil-ove kade i tuš kade imaju 10-godišnju garanciju.
Kupaonski namještaj postao je bitan i neizostavan dio svake kupaonice te Aquaestil stoga veliku pozornost poklanja kvaliteti i izboru materijala za njegovu izradu kako bi svaku kupaonicu učinili posebnom. Kupaonski namještaj u potpunosti je proizvod domaćeg dizajna i naprednih tehnoloških procesa, a posebna je pogodnost što se odlično uklapa u sve kupaonske ambijente zahvaljujući mnogobrojnim modularnim elementima.


Sve proizvode iz Aquaestil-ovog asortimana možete pogledati i naručiti kod mnogobrojnih distributera širom Hrvatske, a na usluzi Vam je i promptna usluga servisa.
AQUAESTIL
Josefa Jeruzalema 8
47250 Duga Resa
Tel: 047/811 836
Fax: 047/843 025
Mail: [email protected]; [email protected]
www.aquaestil.hr; www.astone.hr

Pretraži

Back to Top