Aquaestil – ASTONE materijal za kupaonice

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Aquaestil – ASTONE materijal za kupaonice 27

Hotel Parentium u Poreču izvrstan je primjer uporabe ASTONE materijala u kupaonicama gdje se funkcionalnost prostora savršeno nadopunjuje sa svim prednostima materijala i dizajnom.


Hrvatsko poduzeće Aquaestil plus već više od 14 godina postavlja standarde u proizvodnji kupaonske opreme u smislu visoke kvalitete, dizajna i funakcionalnosti. Stalnim ulaganjem u proizvodnu tehnologiju te razvoj i dizajn proizvoda, poduzeće je postalo sinonim za kvalitetne akrilne kupaonske kade u Hrvatskoj i regiji te partner brojnim renomiranim brandovima u Europi i Svijetu.

Zahvaljujući potražnji na tržištu te stalnom razvoju, asortiman proizvoda postupno je povećavan pa tako danas, osim akrilnih kada i tuševa, Aquaestil proizvodi i kupaonski namještaj, tuš kabine, staklene kabine, paravane, umivaonike od umjetnog mramora, a posebna je pažnja usmjerena na poseban kompozitni solid surface materijal ASTONE. Ovaj materijal visoke kvalitete po sastavu je aluminij-tri-hidrat u prahu povezan akrilno-modificiranom poliesterskom smolom i obojan prirodnim pigmentom, što mu daje izvanredna tehnička svojstva te visoku razinu primjenjivosti i izdržljivosti.

ASTONE materijal idealan je za uporabu u kupaonicama i sanitarnim prostorima gdje nalazi svoju primjenu pri izradi umivaonika, umivaoničkih pulteva i tuševa. Visoka razina primjenjivosti ovog materijala, njegova otpornost na habanje i praktički neograničena fleksibilnost obrade, čine ovaj materijal idealnim za opremanje objekata kao što su marine, hoteli i putnički brodovi, ali i primjenu u privatnim prostorima.

Kako je ASTONE materijal izuzetno pogodan za različite vrste obrade te vizualno privlačan, lista referentnih objekata u Hrvatskoj i Europi u kojima je primjenjen u jednom od mnogobrojnih mogućih oblika, svake je godine sve veća.

Hotel Parentium u Poreču izvrstan je primjer uporabe ASTONE materijala u kupaonicama gdje se funkcionalnost prostora savršeno nadopunjuje sa svim prednostima materijala i dizajnom. Umivaonički pult s integriranim ugradbenim umivaonicima izveden je u mat efektu, a posebno je atraktivno što između pulta i umivaonika ne postoji vidljivi spoj. Bešavno spojeni dijelovi ovog umivaoničkog pulta također značajno olakšavaju čišćenje i održavanje te doprinose cijelom kupaonskom vizualu.
Posjetite www.aquaestil.hr i pobliže se upoznajte sa cijelim asortimanom.
Izvor: PROMOGRADNJA B2B ČASOPIS

Pretraži

Back to Top