Aquaestil tuš kade

Dom Komentari isključeni za Aquaestil tuš kade 37

Dizajn tuš kada u zadnjih 10 godina značajno se izmijenio u odnosu na prijašnji koncept jednostavnih oblika u nekoliko standardnih dimenzija čija je svrha bila isključivo udovoljavanje funkciji kojoj je namijenjena.


Iznimno plitke tuš kade koje se ugrađuju u razinu poda današnji su trend koji Aquaestil prati, ali i predvodi kroz brojne inovacije u izradi, dizajnu i kvaliteti, kojoj ovaj hrvatski proizvođač posvećuje najviše pažnje.

Linije ekstra plitkih tuš kada iz Aquaestila predstavljaju moderni trend uređenja kupaoničkog prostora na najbolji način, pružajući kupcu rješenja i za najzahtjevnije kupaoničke konfiguracije.

Tuš kade Omega i Slope specifične su po tome što nemaju klasičan izljev već izljevnu kanalicu prekrivenu ukrasnim elementom izvedenim od akrila. Na taj način napravljen je odmak od dizajna koji je desetljećima diktirao izgled prostora za tuširanje. Puno različitih dimenzija i oblika u kojima su ove tuš kade dostupne garancija su kako ćete u Aquaestil-ovom asortimanu pronaći ono što Vam treba.

Opisane tuš kade sastavna su komponenta "walk-in" kupaoničkog koncepta, a Aquaestil u ponudi ima nekoliko linija kvalitetnih staklenih paravana visine 200 cm koji će Vašu kupaonicu pretvoriti u oazu relaksacije. Brojne mogućnosti odabira uključuju boju profila, tip stakla, funkciju paravana, a većinu paravana moguće je izraditi i po mjeri, što kupcima pruža novu dimenziju fleksibilnosti.

Sve Aquaestil kade i tuš kade izrađene su od 100% sanitarnog lijevanog akrila, neosporno najboljeg materijala za tu svrhu, a na iste se nudi i 10-godišnja garancija.

Aquaestil proizvodi dostupni su u prodajnim mjestima brojnih distributera širom Hrvatske, a poduzeće ima i vlastiti servis koji u najkraćem roku rješava svaki problem u bilo kojem dijelu zemlje.

Josefa Jeruzalema 8, 47250 Duga Resa
Tel. 047 / 811-836, 047 / 811-837
Fax: 047 / 843-025
[email protected], [email protected]
www.aquaestil.hr

Pretraži

Back to Top