Arturo Sandoval u Lisinskom!

Glazba Komentari isključeni za Arturo Sandoval u Lisinskom! 14

AQUARIUS MANAGEMENT & BOOKING I LISINSKI PONOSNO PREDSTAVLJAJU:Arturo Sandoval, dobitnik 8 Grammyja, nastupit će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 5. ožujka 2013.!


Slavni jazz trubač Arturo Sandoval, dobitnik 8 Grammyja, nakon četvrt stoljeća nastupit će u Zagrebu i to u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 5. ožujka 2013.!
Arturo Sandoval jedan je od najcjenjenijih „čuvara“ jazza, ali i renomirani klasični glazbenik, pijanist i skladatelj. Ovaj Kubanac bio je suosnivač legendarne kubanske grupe Irakere, a u svoja četiri desetljeća djelovanja osvojio je mnogo najprestižnijih diskografskih nagrada poput Grammyja i nagrade Billboard. Njegov lik i djelo zabilježeni su 2000. na velikom platnu u filmu "For Love or Country: The Arturo Sandoval Story", u kojem je Sandovala utjelovio Andy Garcia.

Još u svojim tinejdžerskim godinama, Sandoval je čuo glazbu jazz legendi poput Charlieja Parkera, Clifforda Browna i Dizzyja Gillespija koji će postati njegov životni idol i mentor.

Ulaznice u prodaji od danas na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog!

www.lisinski.hr
Cijene ulaznica: 190, 160 i 130 kn.
Popusti: 20 % popusta za grupni posjet, 20% popusta za pretplatnike ciklusa Lisinski subotom i Metropolitan u Lisinskom, 30% popusta za branitelje i osobe s invaliditetom.

Pretraži

Back to Top