ASQUITH & SOMERSET u Luni Blue

Moda i ljepota Komentari isključeni za ASQUITH & SOMERSET u Luni Blue 14

U parfumeriji Luna Blue u Karlovcu kupci mogu naći proizvode Asquith & Somerset – kraljevsku liniju za njegu tijela.

Asquith & Somerset je relativno mlada firma s obzirom da postoji od 1999 godine.
Njihov primarni cilj bio je osmisliti liniju za njegu tijela koja će biti privlačna, inovativna i kvalitetna uz povoljnu cijenu kako bi proizvod bio još privlačniji. Kako bi postigli svoj cilj zaposlili su 10 top dizajnera kako bi osmislili proizvode, ali i pakovanje.
Osim dizajnu proizvoda, veliku pažnju su dali i mirisnim notama zbog čega su angažirali također eksperte kako bi zadovoljili svoje mušterije.Treći sastojak koji su nadodali u ovu kombinaciju su visokokvalitetni sastojci koji pomažu da kada probate jednom ovaj proizvod uvijek mu se vraćate.
Trenutno svoje proizvode nude u 22 zemlje, uključujući i tržište ex Jugoslavije za koje je zastupnik Adria Cosmetic Grupa.
2003. godine su dobili nagradu od Kraljice Engleske za poduzetništvo što ujedinjuje i njihov način rada gdje su u prvom planu njihovi proizvodi sa svojom kvalitetom i pakovanjem. Od tada imaju dopuštenje da na svim svojim proizvodima nose znak te nagrade.
Ova engleska kolekcija (kraljevska linija) u svojoj ponudi ima proizvode za njegu tijela (gelove za tuširanje, losione za tijelo, kremu za tijelo) sapune, parfeme za prostor, mirisne papire za police. Inovacijom, kvalitetom, dizajnom te božanstvenim mirisom možete svom tijelu ponuditi glatku i njegovanu kožu sa potpuno prirodnim sastojcima.
Povoljnom cijenom možete pokloniti prekrasan poklon ili jednostavno razveseliti sebe i svom tijelu ponuditi nove prirodne prozvode iz vrhunske engleske linije.
Luna Blue
Petra Zrinskog 5 (korzo), Karlovac, 047 616 400
I. G. Kovačića 1, Ogulin, 047 525 516

Pretraži

Back to Top