ASTONE – materijal modernog doba

Dom, Gradnja Komentari isključeni za ASTONE – materijal modernog doba 35

ASTONE je visokokvalitetni kompozitni solid surface materijal razvijen u hrvatskom poduzeću Aquaestil plus, a odlikuje se nizom odličnih karakteristika i visokom razinom primjenjivosti.


Tehnički gledajući, ASTONE materijal je prirodni mineral aluminij-tri-hidrat u prahu povezan akrilno-modificiranom poliesterskom smolom i obojan prirodnim pigmentom, što mu daje izvanredna svojstva i dostupnost u širokom opsegu različitih boja i efekata.
Idealan je za uporabu u kupaonicama, kuhinjama, recepcijama i sanitarnim prostorima gdje nalazi svoju primjenu pri izradi umivaonika, monolitnih umivaoničkih pultova, razzličitih radnih površina, samostojećih kada i tuševa.
Visoka razina primjenjivosti ovog materijala, njegova otpornost na habanje i praktički neograničena fleksibilnost obrade, čine ovaj materijal idealnim za opremanje objekata kao što su hoteli, marine, putnički brodovi, benzinske postaje, objekti zdravstvene namjene, operacijske sale, ali i uporabu u privatnim prostorima.

ASTONE pruža dodatnu dimenziju slobode dizajnerima interijera i arhitektima zahvaljujući različitim mogućim načinima njegove obrade, dostupnim bojama i završnom efektu koji može biti mat ili sjajni.
Ovaj materijal se može rezati, piliti, bušiti, brusiti, formirati u razne oblike i bešavno spajati te se savršeno nadopunjuje i s najzahtjevnijim prostornim konfiguracijama.

Materijal ASTONE je potpuno homogen po cijeloj strukturi, ne razdvaja se u slojevima, otporan je na termalne šokove i udarce, stabilan na UV zrake, a toplinu podnosi bolje od drugih materijala te ga kratka izloženost visokoj temperaturi neće oštetiti.
Bitno je napomenuti kako je ASTONE u potpunosti neporozan materijal (nema razvoja gljivica i bakterija), čime je osigurana maksimalna razina higijene. Materijal se iznimno lako čisti i održava te zadovoljava najviše tehničke, sigurnosne i zdravstvene standarde.

Aquaestil je hrvatska tvrtka koja od samog početka djelovanja slijedi svjetske trendove koji počivaju na modernom dizajnu i visokoj razini funkcionalnosti. Uporabom samo najkvalitetnijih sirovina i dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji kupaonskog asortimana proizvoda, Aquaestil postiže najvišu razinu kvalitete koju kupci znaju prepoznati. Zahvaljujući takvom pristupu, Aquaestil je postao vodeći proizvođač kupaonske opreme u Hrvatskoj i prepoznatljiv brand diljem Europe, pa i svijeta. Aquaestil-ove akrilne kupaonske kade, tuš kade, tuš kabine i paravani, masažne kupaonske kade, masažni stupovi te dopadljiv kupaonski namještaj modernih linija, prepoznati su kao sinonimi za kvalitetu, trajnost i moderan dizajn na svim tržištima na kojima su prisutni.
Sve karakteristike ovog materijala došle su do izražaja u vrhunskom rovinjskom dizajn hotelu Lone, gdje su sve sobe opremljene ASTONE umivaoničkim pultovima i pripadajućom kupaonskom galanterijom od istog materijala.
Elegantni umivaonik i pult bešavno su spojeni (nema vidljivog spoja), što je garancija najviše razine higijene jer nema prostora za razvoj gljivica i bakterija koje su inače prisutne kod klasičnih kupaonskih umivaoničkih rješenja, a čišćenje i održavanje iznimno je lako što je od iznimne važnosti u hotelima.
ASTONE umivaoničko rješenje u hotelu Lone savršeno se uklapa u elegantan, ali i funkcionalno osmišljen interijer sobe čineći boravak u njoj pravim zadovoljstvom.
Dani Orisa održani u ovom hotelu u ožujku ove godine izazvali su veliko zanimanje arhitekata i dizajnera interijera za ovaj materijal, a kao njegovu posebnu prednost vidjeli su u fleksibilnosti obrade i mogućnostima koje im pruža pri kreiranju različitih projekata.
Posjetite www.aquaestil.hr i pobliže se upoznajte sa cijelim asortimanom.
Izvor: PROMOGRADNJA B2B ČASOPIS

Pretraži

Back to Top