Atelje Propadalo izradio ponovo spektakularan izložbeni štand za Steklarnu Rogaška!

Dom Komentari isključeni za Atelje Propadalo izradio ponovo spektakularan izložbeni štand za Steklarnu Rogaška! 17

Na netom završenom sajmu Ambiente – Messe Frankfurt, Atelje Propadalo uspješno je predstavljao hrvatski dizajn, kroz iznimno originalno rješenje izložbenog štanda za uglednu slovensku kompaniju Steklarnu Rogaška.


Na najpoznatijem i najvećem svjetskom sajmu robe široke potrošnje, koji se održao od 11. do 15. veljače, vizija: ČAŠA ZAUSTAVLJA BRZI RITAM TIJEKA VREMENA…oduševila je i posjetitelje i druge izlagače.
„Jako nas veseli što je naše rješenje bilo uistinu potpuno drugačije, i idejno i konceptualno, od svega viđenog na ovom cijenjenom sajmu. Pohvale brojnih posjetitelja i kolega dizajnera veliko su priznanje i potvrda da je naša vizija prepoznata, ali i nova potvrda hrvatskog dizajna na europskoj i svjetskoj pozornici“ – kazali su iz Ateljea Propadalo.Važno je istaknuti da je izložbeni štand za Steklarnu Rogaška u potpunosti hrvatski proizvod. Uz Ivicu Propadala kao autora štanda, tu su još suradnica Rina Rilje i stručni suradnik Feđa Vukić. Za realizaciju filma bili su zaduzeni Manuel Šumberac i Zdenko Bašić. Glazbu je osmislio DJ Dus. U njegovom postavljanju kao izvođači su sudjelovale ugledne hrvatske tvrtke Sliško d.o.o., Eldra d.o.o. .

I ovoga puta atelje Propadalo zaslužuje najviše pohvale jer je opet osmislio fantastično osmišljen izložbeni štand. Naime, štand za ovu uglednu slovensku tvrtku, bio je jedan od najzapaženijih i najposjećenijih na Ambiente – Messe Frankfurt 2012.

Pretraži

Back to Top