Auto motor show Zagreb 2010.!

Auto moto Komentari isključeni za Auto motor show Zagreb 2010.! 14

U Zagrebu će se od 17. do 19. rujna održati dosad najveća auto-moto manifestacija, koja će u tri dana posjetiteljima predstaviti bogati sportsko-kaskaderski, edukativni, izložbeni te zabavni program.


Udruga za promicanje prometne kulture Arcobaleno iz Italije, u suradnji s Prometnom policijom MUP-a RH, a uz podršku Grada Zagreba organiziraju dosad najveću automobilističko-motornu manifestaciju u Hrvatskoj pod nazivom Auto motor show Zagreb 2010, i to za vikend od 17. do 19. rujna 2010. na prostoru u i oko Arene Zagreb.

Manifestacija je to koja okuplja sve relevantne institucije u cestovnom prometu, prometnu policiju i ministarstva, udruge i udruženja, medije i javnost s ciljem podizanja prometne kulture te kontinuiranog smanjenja posljedica prometnih nesreća u uvjetima stalno rastućeg prometa.

Promotor i gost zagrebačkog Auto motor showa Zagreb je poznati vozač F1 Giancarlo Fisichella.

Udruga Arcobaleno pod vodstvom ključnih osoba talijanske Polizie di Stato, već pet godina organizira i izvodi jedan od najvećih nacionalnih motornih evenata u Italiji poznat kao Arcobaleno Motor show dallo Stretto u kojem aktivno sudjeluju sva nadležna ministarstva i policija, šampioni motorsporta te nacionalni i regionalni mediji uz posjećenost od preko 250.000 tisuća ljudi.

Svoj motorni program i predstave izvest će po prvi puta u Hrvatskoj što podrazumijeva dolazak stručnog tima izvođača i tehničara te specijalizirano uređenih automobila poput Ferrari Challenge cars i ostale opreme.
Motorni program sastoji se od različitih demonstracija vozilima i motorima od kojih su neki: Policijska škola, freestyle vožnje, Formula Challenge, drift, freestyle-motocross, Formula 3, Prototipovi vozila i drugo.

Prometna policija RH će u sklopu već tradicionalnih aktivnosti Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, a posebno uoči početka školske godine provoditi edukativne programe, vježbe i razne simulacije.

Jedan dio edukativnog programa usmjeren je k najugroženijoj skupini u prometu – djeca i mladi. U dogovoru s Ministarstvom obrzaovanja djeci školske i predškolske dobi u sklopu jesenske akcije povodom početka školske godine osigurati će se besplatan dolazak na Auto motor show 2010 uz organizaciju prijevoza autobusima.
Na manifestaciji će svoj interes za promociju proizvoda i usluga pronaći brojne tvrtke iz auto moto industrije kojima je osigurano da se predstave na izložbenim pagodama u vanjskom dijelu te na izložbenom prostoru u dvorani.

Zabavni program osigurat će posjetiteljima ugodne i zabavne trenutke uz razne glazbene izvođače, plesne skupine, dječje zborove. Tako će otvorenje u petak, 17. rujna u 21 sat svojim koncertom uveličati grupa Colonia.

U subotu će posjetitelje zabavljati plesne skupine uz muzičke kompilacije renomiranih DJ-a. Nedelja je pod okriljem obiteljskog dana osigurala više sadržaja za djecu, od edukativnih poligona za vožnju, igara do nastupa dječjih plesnih skupina i zborova.

Cijena ulaznice od svega 20 kuna svakako je dodatna garancija velikog odaziva javnosti.

Kako kažu organizatori, cilj je da Auto motor show Zagreb postane tradicionalno prometno događanje u gradu Zagrebu na kojem će se okupiti javnost, policija, mediji i sve relevantne institucije u prometu, a radi promicanja prometne kulture te smanjenja posljedica prometnih nesreća u uvjetima stalno rastućeg prometa posebno u Gradu.

Pretraži

Back to Top