Autokuća ZAK d.o.o.

Auto moto Komentari isključeni za Autokuća ZAK d.o.o. 62

Autokuća ZAK d.o.o. je ovlašteni koncesionar i prodajno-servisni centar za Renault, Dacia i Nissan vozila sa sjedištem u Zagrebačkoj 15c u Karlovcu. Počeci tvrtke sežu u 1995. godinu kada je ZAK započeo s radom na lokaciji Draganić. 2005. godine otvoren je novi prodajno-servisni centar u novoformiranoj karlovačkoj poslovnoj zoni Ilovac, odnosno na lokaciji gdje se i danas nalazi sjedište tvrtke. Unutar grupacije Renault-Nissan tvrtka ZAK d.o.o. nudi prodaju novih i rabljenih vozila, servis i prodaju rezervnih dijelova te limarske i lakirerske usluge.

Vizija i misija ove tvrtke snažno su isprepletene, jer obje odražavaju stalnu težnju ka kvaliteti kako bi se pružila vrhunska usluga kupcu. Sukladno tome, usvajajući i primjenjujući standarde marke Renault, konstantno je praćen i ocjenjivan rad u segmentima prodaje i postprodaje što je rezultiralo dodjeljivanjem najprestižnije nagrade u okviru Renaulta – Renault Global Quality Award za 2006., 2007., 2009., 2011. te 2013. godinu. Tu je i niz drugih nagrada i priznanja koje su rezultat truda svakog radnika ponaosob, ali i rezultat dugogodišnjeg timskog rada te stalnog usavršavanja zaposlenika, što njihovih tehničkih, što praktičnih znanja i vještina.

Autokuća ZAK d.o.o. je i Renault PRO+ centar. Projekt Renault PRO+ predstavlja novi Renaultov koncept aktivnosti prodaje i servisiranja lakih gospodarskih vozila za poslovne kupce. Usluge koje projekt nudi u prvom redu su namijenjene poduzetnicima. Za poslovne kupce vozilo je zapravo alat neophodan u njihovom poslu pa servisno – prodajna mreža koja vodi računa o njegovu održavanju mora odgovarati na visoke zahtjeve vezane uz kvalitetu usluga.

ZAK d.o.o.
Zagrebačka 15 C,
Karlovac,
047/ 651 409,
www.zak.hr

Pretraži

Back to Top