Autori Naklade Ljevak na INTERLIBERU 2012.

Događanja, Kultura Komentari isključeni za Autori Naklade Ljevak na INTERLIBERU 2012. 14

Naklada Ljevak vas poziva da ih posjetite na ovogodišnjem INTERLIBERU u paviljonu 5 (štand 2c) i paviljonu 6 (štand 1c). INTERLIBER 2012 od 13. do 18.11.

Autori Naklade Ljevak na INTERLIBERU 2012.

INTERLIBER 2012

od 13. do 18.11.

Naklada Ljevak vas poziva da ih posjetite na ovogodišnjem INTERLIBERU u paviljonu 5 (štand 2c) i paviljonu 6 (štand 1c). INTERLIBER 2012 od 13. do 18.11.

TOP 5 NASLOVA NA INTERLIBERU

U RUKAVICAMA MI JE IONAKO PREVRUĆE

Bruno Šimleša, jedan od najčitanijih domaćih autora duhovne literature, u novoj knjizi U rukavicama mi je ionako prevruće govori otvoreno o životu, ljubavi, Bogu i duhovnosti. Posebnu privlačnost ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao – kako drugačije nego – bez rukavica.

FILOZOFIJA ZA ŽIVOT

Knjiga Filozofija za život Julesa Evansa predstavlja poziv u školu iz snova i pokušaj okupljanja 12 najznačajnijih antičkih filozofa kao što su Pitagora, Heraklit, Sokrat, Platon, Aristotel, Seneka ili Epiktet, koji će s vama podijeliti svoja razmišljanja (umijeća) o sreći, uživanju u trenutku, samokontroli, pravednosti i prijateljstvu.

U PRILOG BOGU

Karen Armstrong, ugledna teologinja i gorljiva pobornica vjerske slobode, u hvaljenoj knjizi U prilog Bogu daje izvrstan prikaz vjerovanja u Boga od prapovijesti do danas. Pritom se pita ima li Bog ikakve budućnosti u ovo doba agresivnog znanstvenog racionalizma i kako možemo izgraditi vjeru u ovim kriznim vremenima.

DORUČAK ZA MOLJCE

Lana Derkač, jedna od najistaknutijih hrvatskih pjesnikinja, u svojem izvrsnom romanu prvijencu Doručak za moljce, tematizira svakodnevicu junakinje koja je istodobno pasivni promatrač, kroničar, ali i analitičar domaćih i svjetskih zbivanja pokušavajući ih poetski interpretirati.

DIVNA TAMA

Nestrpljivo iščekivani nastavak napete priče Kami Garcie & Margaret Stohl, o dvoje junaka koji se u gotičkoj atmosferi, izloženi smrtnim opasnostima i neočekivanim i uzbudljivim obratima, bore za svoju ljubav protiv nadnaravnih sila i čarničke magije. Fanovi će progutati ovu knjigu i jedva čekati sljedeću.

Raspored potpisivanja knjiga i druženja s autorima:

UTORAK 13.11. u 18 h,

Bruno Šimleša – U rukavicama mi je ionako prevruće

SRIJEDA 14.11. u 18 h,

Rujana Jeger – Hod po rubu i Darkroom

ČETVRTAK 15.11. u 18 h,

Latica Ivanišević – Žena tužnih očiju

PETAK 16.11. u 18 h,

Jasmina Rodić – Dnevnik solerice

SUBOTA 17.11. u 13 h,

Komunikacijske (strategije) magije – Sonja Hodak & Mirela Holy

Pretraži

Back to Top