BARBARA MUNJAS – Nakon karijere u Gustafima – Barbari!

Glazba Komentari isključeni za BARBARA MUNJAS – Nakon karijere u Gustafima – Barbari! 19

Nakon 6 godina provedenih u Gustafima njihov “nježniji” dio, pjevačica Barbara Munjas odlučila je krenuti svojim putem. Ostaje u glazbi, a o svom boravku u legendarnoj istarskoj instituciji izjavila je:


Kada sam ušla u bend za mene je to bio jedan potpuno novi svijet u koji sam ušla neplanirano i u kojem sam se našla pomalo prestrašena i izgubljena ali kroz vrlo kratko vrijeme sam se u taj svijet uklopila kao da sam u njemu rođena i taj sam život živila punim plućima, potpuno predano muzici, publici, bendu… No u našim životima ništa nije vječno i živimo život ne znajući šta nas čeka na putu. Ja sam na svom putu naišla na raskrižje gdje sam se morala iskrcati iz autobusa i skrenuti dalje drugim putem, nekim svojim putem. Gustafi i Edi su mi u životu jako puno pomogli i vječito ću im biti zahvalna za sve što sam uz njih stekla i naučila. To su sve jako dragi ljudi, bliski mom srcu, s kojima, bez obzira na moje odvajanje od benda, ostajem u prijateljskim odnosima.

Barbara je skupila ekipu prijatelja glazbenika koja je bila voljna krenuti s njom u novi glazbeniu taj pohod. Kako Barbari (ime koje su nadjenuli) zvuče uživo moći će se čuti već 7.3. u Rovinju u 19sati u Multimedijalnom centru kada će se uz pjesmu i ples (i druge izvođače) obilježiti Dan žena. Barbare čine tri gitare, bas i bubanj – Barbara Munjas (vokal,gitara), Dino Kalčić (gitara), Ivan Benažić Benza (gitara), Alen Bernobić (bas) te Teo Pokrajac (bubanj). Sviraju energični, veseli, nabrijani repertoar.
Vjerojatno će se postavljati pitanje ima li tu sličnosti sa Gustafima pa moram reći da su oni usađeni duboko u mene, da će uvijek biti dio mene i da ne mogu pobjeći od tog utjecaja. No to ipak neće bit – to. Ima tu mnogo drugih utjecaja, a između ostalog jedan od utjecaja je moja ljubav prema plesu i u svim mi je pjesmama važan ples – pojasnila je mlada pjevačica i otkrila kako s Barbarima već užurbano radi na novim pjesmama i albumu.

Pretraži

Back to Top