Bečki fijaker konjičkog kluba Fany

Hobby Komentari isključeni za Bečki fijaker konjičkog kluba Fany 31

Bečki fijaker konjičkog kluba Fany nije samo obični fijaker. Slučajno otkriven u jednom starom karlovačkom dvorištu, napušten u zaboravljenoj prašini prošlosti, strpljivo je čekao da opet dođe njegovo vrijeme. Zadnji je to karlovački fijaker koji je prevozio svoje putnike u prošlom stoljeću.


Vratili smo mu nekadašnji sjaj, udahnuli mu život nakon dvogodišnje restauracije po strogim pravilima struke.
Vožnja fijakerom poseban je doživljaj koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Vučen laganim topotom dviju lipicanerki, pod stručnim vodstvom fijakeriste, uživat ćete u romantičnoj vožnji.
Fijaker je prijevozno sredstvo o kojem maštaju svi mladenci za svoje romantično vjenčanje. U njemu se svaka mladenka osjeća poput princeze iz bajke, dok uz nju sjedi njezin princ. Pružit ćemo vam ostvarenje sna o vjenčanju iz bajke kroz vožnju.

Konjički klub "Fany" mlada je udruga osnovana u proljeće 2005. godine s namjerom da pruži usluge opuštanja, rekreacionih i relaksirajućih usluga. Ono što predstavlja za nas, želimo da bude i za vas – oaza mira i ugode, nasuprot stresnoj, užurbanoj svakodnevici.
Obitelj Lauš se ovim sportom bavi od ranog djetinjstva, gdje je Ernest 1975. i 1976. godine bio juniorski prvak Hrvatske u disciplini preponskog jahanja čime potvrđujemo našu stručnost u ovom sportu. Nedaleko od grada Karlovca u malom pitomom mjestu Cerovcu Vukmaničkom, na cesti prema Plitvičkim jezerima, stanovnici tog kluba Batosta,Tia, Zenta, Luna i Chasmire Deo Dato našli su svoj dom, gdje veselo trče po brežuljcima, jedu, spavaju i uživaju u svakom novom danu. Konjički klub "Fany" idealno je odredište za jednodnevne izlete. U okruženju idiličnog dvorišta nudimo vam odmor u prirodi uz roštilj i ražanj, spavanje na sijenu, kupanje u tom dijelu čistoj Korani, te užitak vožnje u bečkom fijakeru kojeg vuku dvije rasne lipicanerke.
Što nudimo?

  • škola jahanja
  • rekreativno i terensko jahanje
  • preponsko jahanje
  • najam fijakera
  • najam terena za svadbe

Konjički klub "Fany"
Cerovac Vukmanićki 14b, Karlovac
Telefon 047/616-434
Mobiteli 098/460-383 i 091/5863-288
www.konjicki-klub-fany.hr

Pretraži

Back to Top