Benefit

Moda i ljepota Komentari isključeni za Benefit 52

Benefit promet d.o.o. uspješna i renomirana karlovačka tvrtka za distribuciju i prodaju obuće osnovan je 1990. godine.

Tvrtka danas ima 40-ak zaposlenika, 6 prodajnih mjesta (Karlovac, Jastrebarsko, Velika Gorica, Samobor) te Copy biro u Radićevoj.
Ugodni sugovornik bio nam je direktor tvrtke gospodin Darko Puzek, koji nam je približio poslovanje prodajnog centra BENEFIT u Radićevoj:
"Krajem 90-ih naš grad je bio pun ožiljaka od rata i rijetko se tko tada usudio investirati u Karlovac. Otvorenje prodajnog centra u Radićevoj podudarilo se sa našim uspješnim razvojnim procesom te planovima i željama za otvarenjem suvremenog prodajnog centra obuće u našem gradu.
To je bila vrlo ozbiljna investicija, jer je potpuno devastirani prostor stare robne kuće, koji je stajao zatvoren praktički od početka rata, trebalo potpuno urediti. Dan otvorenja ovog prodajnog centra, 03.09.1999., u Benefitu uvijek ćemo pamtiti i to je bio sigurno jedan od najsretnijih dana koji su nam se dogodili u ovih 20 godina postojanja.
Moram vas podsjetiti da je tada centar Karlovca, za razliku od danas, bio neuređen i mračan, tako da je BENEFIT na samom početku naše najdraže Radićeve bio stvarna svjetla točka grada.
Najviše nas veseli da su Karlovčani prepoznali trud koji smo uložili i da su naš Prodajni centar, koji je i danas najveće prodajno mjesto obuće u Karlovcu, prihvatili kao svoj, a o tome govori i podatak da je u 10 godina na ovom mjestu prodano puno više pari cipela nego što Karlovac ima stanovnika.
Prihvatili su ga i zbog izuzetno kvalitetnih ljudi koji rade u ovom prodajnom prostoru. Iskustvo gđe Natalije Poje, koja od prvog dana vodi ovaj prodajni centar i njenih kolega koji su imali dugogodišnje iskustvo u prodaji obuće, sretno je spojeno s mladošću i entuzijazmom tada vrlo mladih ljudi, koji su tek završili školu i koji su željeli učiti i napredovati u poslu.
Od početka se trudimo ponuditi kupcima što širi izbor obuće i popratne galanterije i pri tome poznavati i poštovati njihove potrebe, navike te na kraju i mogućnosti. Naš je primarni cilj da iza svakog artikla stoji fer odnos proizvod – cijena i u tome uspijevamo zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s najvećim europskim proizvođačima obuće. Najveći dio naše ponude baziran je na obući koja nije dio nekih svjetskih velikih "brendova" i koja, zbog toga što u nju nisu uložena ogromna sredstva u marketing, može imati odličan odnos cijene i kvalitete. To je naravno u ovim vremenima evidentnog racionaliziranja potrošnje naša nesumnjiva prednost.
Uz sve to našim kupcima nudimo stvarno povoljne i dobre uvjete plaćanja: od beskamatnih kredita, sindikalnih kredita do kupovine putem kartica na odgodu. Velika je prednost u planiranju kućnih budžeta, ako jesenju obuću za cijelu obitelj možete kupiti na jednom mjestu i plaćati tu obuću u narednih 6 mjeseci.
Što se tiče distribucije obuće, koja čini veći dio Benefitovog poslovanja, mi smo danas prisutni na preko 300 maloprodajnih mjesta diljem Hrvatske. Stalno širimo našu ponudu i nastojat ćemo našim dodatnim angažmanom povećati naš udio na tržištu. U segmentu maloprodaje u narednom razdoblju otvorit ćemo još neka maloprodajna mjesta i to u gradovima gdje naša ponuda nije dovoljno zastupljena putem naših kupaca koji imaju maloprodajne objekte.
I dalje ćemo se truditi svojim kupcima nuditi kvalitetne proizvode i profesionalnu uslugu. Raduje nas što ćemo zajedno proslaviti 10 godina prodajnog centra u Radićevoj, nadajući se da smo opravdali povjerenje koje ste nam ukazali posjećujući naša prodajna mjesta.
Vidimo se u Benefitu!"
Izvor: Promo izlog 2009.

Pretraži

Back to Top