BeSafe autosjedalice u Starsu

Djeca Komentari isključeni za BeSafe autosjedalice u Starsu 20

Vrhunske Norveške autosjedalice HTS BeSafe. Za ovog skandinavskog proizvođača sigurnost je uvijek na prvom mjestu. BeSafe autosjedalice postižu izvrsne rezultate na testiranjima ADAC-a, OAMTC-a, VTF-a, Švedskog VTI-a, te brojnih auto-magazina.

BeSafe način razmišljanja – sigurnost na prvom mjestu
Već gotovo 20 godina BeSafe testira kako se autosjedalice ponašaju prilikom sudara. Svake godine ulažemo značajna sredstva u razvoj i testiranje naših proizvoda, te svojim kupcima jamčimo: uvijek stavljamo sigurnost na prvo mjesto. Surađujemo s vrhunskim autoritetima u pitanju sigurnosti u prometu, kao što su Švedski nacionalni institut za istraživanje cesta i prometa na Sveučilištu Linköping, Trygg Trafikk (“Sigurni promet”) u Norveškoj, TNO u Nizozemskoj, ADAC u Njemačkoj.

Autosjedalice okrenute u smjeru suprotnom od smjera vožnje

Kao vodeći skandinavski proizvođač autosjedalica, BeSafe smatra da dječje autosjedalice, sada i u budućnosti trebaju biti što sigurnije moguće. Kako bi se postigla što veća sigurnost, djeca bi se trebala voziti isključivo okrenuta u smjeru suprotnom od smjera vožnje do navršene četiri godine. Pogledajte stranicu autosjedalice BeSafe iZi Kid.
Roditelji često djecu već od devetog mjeseca života počinju voziti u autosjedalicama okrenutim u smjeru vožnje. To nije poželjno i smatramo kako je naša odgovornost osigurati da djeca sjede u najsigurnijem mogućem položaju.
Naše znanje i iskustvo stečeno kroz dvadeset godina rada na tome da se djeci osigura što sigurnija vožnja u automobilu, uvjerilo nas je u mnoge prednosti vožnje djece u smjeru suprotnom od smjera vožnje od rođenja do četvrte godine života.

Nepravilna upotreba dječjih autosjedalica

Istraživanja pokazuju da se velika većina autosjedalica koristi ili postavlja u automobil na neispravan način, te tako i najsigurnije autosjedalice u slučaju nesreće mogu postati potpuno neučinkovite.
Nepravilna upotreba autosjedalica velik je problem i kombinirane autosjedalice u tome nisu iznimka. Mnoge autosjedalice na tržištu imaju mogućnost vađenja pojaseva kojima se veže dijete u sjedalicu kad dijete pređe određenu težinu. BeSafe ne svjetuje upotrebu takvih autosjedalica jer je uz njih vezan značajan rizik nepravilne upotrebe. Kad smo razvijali našu vlastitu kombiniranu autosjedalicu, za sigurnost je bilo iznimno značajno to da korisnici ne trebaju sami mijenjati pojaseve.
BeSafe je jedini proizvođač dječjih autosjedalica koji preporuča korištenje kombiniranih autosjedalica u smjeru suprotnom od smjera vožnje do navršene četiri godine. Pogledajte stranicu autosjedalice BeSafe iZi Combi.
Za one koji bez obzira na sve gore navedeno odluče svoje dijete u autosjedalici grupe 1 (otprilike 1-4 godine) voziti u smjeru vožnje, preporučamo kupnju autosjedalice koja je osmišljena i proizvedena isključivo za postavljanje u smjeru vožnje. Pogledajte stranicu autosjedalice BeSafe iZi Comfort.
U Švedskoj, jednoj od najnaprednijh zemalja po pitanju sigurnosti u prometu, gotovo sva djeca koja se voze u automobilima smješetna su u autosjedalice okrenute suprotno od smjera vožnje do navršene četiri godine. Pradnosti takvog smještaja male djece vide se u švedskim statistikama prometnih nesreća. Nema razloga za to da druga djeca budu manje zaštićena.
Specijalizirane dječje trgovine STARS
Trg J.B.Tita 2, tel: 047 638 585 i Banija 11, tel: 047 648 540

Pretraži

Back to Top