BLAGOSTANJE I OBILJE – kako ih imati prirodno i lako

Događanja, Zdrav život Komentari isključeni za BLAGOSTANJE I OBILJE – kako ih imati prirodno i lako 12

Obavještavamo vas da u srijedu 30.01. počinje večernji tečaj u Karlovcu – BLAGOSTANJE I OBILJE. Svrha ovog tečaja je da vam pomognemo spoznati pravu prirodu svakog ljudskog iskustva, bolje upoznati sebe i „uskladiti se“ sa životom, te pronaći unutarnji mir, blagostanje i obilje. Kada ovo jednom pronađemo u sebi, sve postaje lakše i smislenije, pronalazimo novu inspiraciju, snagu, stabilnost i hrabrost iz mjesta koje je zaista neograničeno.


Tečaj će se održavati 4 srijede 18-20h, počevši od 30.01.2013., s promotivnom cijenom od 300kn.
Prijave se vrše na ovu email adresu ili telefonom (brojevi u potpisu). Više informacija o tečaju možete naći na: http://romanadekic.homeopatija-romana.com/seminar_karlovac.php
Ponekad život može biti težak i problematičan. Možda ne znamo što činiti, kako se postaviti, kako naći rješenje za svoje probleme. Možda već duže vremena pokušavamo izaći iz takve situacije. Možda živimo u oskudici, bez obzira radilo se nedostatku novca, posla, razumijevanja, ljubavi, radosti ili sklada u odnosima s drugima.
Gdje naći rješenja? Kako popraviti kvalitetu svog života? Kako imati blagostanje i obilje na koje svi imamo urođeno pravo?
Na ovom tečaju pomoći ćemo vam stvoriti što bolje uvjete za doživljavanje vlastitih uvida, kako biste otkrili svoju vlastitu unutarnju mudrost, inspiraciju i motivaciju. Kada ste u dodiru s njima, vi ćete prirodno dobiti svoje vlastite odgovore u smislu poboljšanja kvalitete svog života i kreiranja obilja.
Kada jednom otkrijete ovo bogatstvo i blagostanje unutar sebe, ono će se i izvana pojaviti. Otkrit ćete da sve što istinski želite samo čeka da mu dopustite da dođe k vama. Svako djelovanje iz ovakvog stanja bivanja je lako i ne-naporno. To je zato što tada živimo u skladu sa svime, nošeni smo strujom života putem koji je za nas najviše ispunjavajući.
Kroz razgovor i upoznavanje s Tri principa kao baze svakog životnog iskustva, upoznat ćete se s time kako je svako vaše životno iskustvo kreirano unutar vas. A kada to spoznate, tada ćete se i vi i vaš život transformirati.
„Kada počneš razumijevati što ti jesi bez da to pokušavaš promijeniti,
tada se ono što ti jesi transformira."
~ Krishnamurti
Zapamtite, život može biti puno lakši nego što se u prvi mah čini. Dođite i otkrijte kako.

Pretraži

Back to Top