Bolesna Braća uz Mayu Azucenu najavljuju spektakl bez konkurencije

Događanja, Glazba Komentari isključeni za Bolesna Braća uz Mayu Azucenu najavljuju spektakl bez konkurencije 15

Jesen je ove godine cijela u znaku hip hopa – započela je koncertom Ede Maajke u Boogaloo, sredinu listopada zapaprit će Bolesnici svojim velikim povratničkim koncertom jer ih diskografski nije bilo 7 dugih godina, a sredinom studenog u Aquarius dolaze Method Man i Redman.


Ako izuzmemo velike strane zvijezde, onda sa sigurnošću možemo tvrditi da će najluđi, najotkačeniji i sasvim sigurno najsmješniji biti koncert Bolesne Braće, 15. listopada u zagrebačkom klubu Aquarius. A da je smijeh lijek – dečki to najbolje znaju jer nas nasmijavaju još od 2000. godine kad su zadužili hrvatsku hip hop scenu albumom ‘Lovci na šubare’.

Telefon Faki, Lovačke priče, Looka i Borna, Patriša, Bijeli miš, Oprosti mi brate ili Restoran Bolesna braća hitovi su zbog kojih su svi iščekivali novi album koji je objavljen u lipnju ove godine. Iako Bizzo i Baby Dooks nisu diskografski vrlo aktivni, svima je već dobro znano da svaka njihova ploča (kad napokon ugleda svjetlo dana) sadržava barem nekoliko hitova, o čemu mnogi izvođači mogu samo sanjati.
I tako dok drugi samo sanjaju, Bolesnici rade i na tome da se brojno stanovništvo grada Zagreba odlično zabavi jer jesen treba, citiramo, „pošteno razdrmati“. ‘Utjeha kod Đurđe’ i ‘Stari reper’ najnoviji su singlovi koji su već razdrmali radijski eter, zato nema straha da će se ista stvar dogoditi i u Aquariusu.

Za točno deset dana u hrvatsku metropolu će sletjeti i prekrasna američka soul pjevačica Maya Azucena koja će na koncertu biti njihova posebna uzvanica. Na posljednjem albumu ‘Veliki umovi 21. stoljeća’ gostuje na pjesmi ‘Dobrodošli u grad’ a uz Azucenu, koja je hrvatskoj javnosti poznata i po suradnji s Gibonnijem, Bolesna Braća pripremaju još mnogo iznenađenja. Društvo na pozornici pravit će im zanimljivi gosti, a u publici sigurno neće nedostajati mnoga lica urbanog noćnog života.

Ulaznice za ovaj koncert koji tu večer nema niti jednu pravu konkurenciju u Zagrebu nabavite na pretprodajnim mjestima po cijeni od 60 kn:

DIRTY OLD SHOP-Tratinska 22, PROFIL MEGASTORE-Bogovićeva 5,
DANCING BEAR-Gundulićeva 7, AQUARIUS-Varšavska 13/AQUARIUS-Maksimirska 16, SIRIUS-IMPORTANNE GALERIJA – Iblerov trg, AQUARIUS – Aleja Matije Ljubeka bb, ROCKMARK – Berislavićeva 13, NO SIKIRIKI – Nova cesta 88

Pretraži

Back to Top