Boris Novković predstavlja novi singl „HITNA LJUBAV“

Glazba Nema komentara na Boris Novković predstavlja novi singl „HITNA LJUBAV“ 9

Tri godine od hvaljenog zadnjeg albuma “Via ljubav”, Boris Novković predstavlja svoj novi hit – ‘Hitna ljubav’ nastalog u suradnji s talijanskom glazbenicom Sarom Grimaldi.


Pjesma je nastavak nekadašnje suradnje s Borisovim dugogodišnjim suradnikom Mirom Buljanom koji je zajedno s Borisom napisao neke od najvećih hitova iz devedesetih: “U dobru i zlu”, “Sve gubi sjaj”, “Daleko”..
"Ponovni susret dogodio se spontano i slučajno u dječjoj igraonici gdje je svako doveo svog klinca. Kako vjerujem da se sve prave stvari događaju bez puno planiranja , spontano i slučajno tako smo Miro i ja odlučili u nekoliko minuta. Idemo probati nešto napisati i snimiti bez obaveza da vidimo gdje smo… I tako iz tih zajedničkih sessiona nastala je pjesma" – pojasnio je Boris kojem je, bez obzira što je 26 godina na glazbenoj sceni svaki novi projekt i novi početak.

Borisov novi uradak očekuje se sredinom godine, s drugačijim pristupom radu, koji će unijeti novu svježinu. U svojoj dugoj i uspješnoj karijeri objavio je 14 studijskih, nekoliko kompilacijskih albuma te “Platinastu kolekciju”. Budući da su mu sve pjesme bezvremenske i uvijek rado slušane, ne treba sumnjati kako će i nova pjesma ubrzo postati omiljena kod
publike i radijskih urednika. Za ‘Hitnu ljubav’ ubrzo će biti snimljen i video spot.

Leave a comment

Pretraži

Back to Top