Boris Novković predstavlja novi singl „HITNA LJUBAV“

Glazba Komentari isključeni za Boris Novković predstavlja novi singl „HITNA LJUBAV“ 13

Tri godine od hvaljenog zadnjeg albuma “Via ljubav”, Boris Novković predstavlja svoj novi hit – ‘Hitna ljubav’ nastalog u suradnji s talijanskom glazbenicom Sarom Grimaldi.


Pjesma je nastavak nekadašnje suradnje s Borisovim dugogodišnjim suradnikom Mirom Buljanom koji je zajedno s Borisom napisao neke od najvećih hitova iz devedesetih: “U dobru i zlu”, “Sve gubi sjaj”, “Daleko”..
"Ponovni susret dogodio se spontano i slučajno u dječjoj igraonici gdje je svako doveo svog klinca. Kako vjerujem da se sve prave stvari događaju bez puno planiranja , spontano i slučajno tako smo Miro i ja odlučili u nekoliko minuta. Idemo probati nešto napisati i snimiti bez obaveza da vidimo gdje smo… I tako iz tih zajedničkih sessiona nastala je pjesma" – pojasnio je Boris kojem je, bez obzira što je 26 godina na glazbenoj sceni svaki novi projekt i novi početak.

Borisov novi uradak očekuje se sredinom godine, s drugačijim pristupom radu, koji će unijeti novu svježinu. U svojoj dugoj i uspješnoj karijeri objavio je 14 studijskih, nekoliko kompilacijskih albuma te “Platinastu kolekciju”. Budući da su mu sve pjesme bezvremenske i uvijek rado slušane, ne treba sumnjati kako će i nova pjesma ubrzo postati omiljena kod
publike i radijskih urednika. Za ‘Hitnu ljubav’ ubrzo će biti snimljen i video spot.

Pretraži

Back to Top