Božićna nagradna igra

Djeca, Nagradne igre Komentari isključeni za Božićna nagradna igra 13

Egmont i Promoizlog.net pripremili su za vjerne posjetitelje portala Božićnu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti knjige i slikovnicu za najmlađe čitatelje. Pripremite se za čarobni Božić uz knjige “Svijet bajki” te “Božić dolazi” (24 najljepše priče) i slikovnicu “Dolazi nam Božić”. Troje najsretnijih sudionika nagradne igre će osvojiti ove knjige.


Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri možete osvojiti jedan od ovih naslova.
Svijet bajki – Hoće li Dumbo poletjeti i bez čarobnog pera? Može li Mowgli pronaći prijatelje u džungli? Kakve sve pustolovine čekaju Bambija? Sve ćeš to otkriti u ovim predivno ilustriranim Disneyjevim pričama!
Božić dolazi – 24 najljepše priče. Svake večeri otkrivaj novu priču i sudjeluj u čaroliji Božića sa svojim omiljenim Disneyjevim junacima. Na početku knjige pronaći ćeš adventski kalendar za očekivanje velikog dana.
Dolazi nam Božić – Uzmi svoje bojice i oboji snježne prizore u ovoj knjižici! Vidi kako se medvjedić Winnie Pooh snalazi na snijegu, a ljepotica na ledu. Saznaj kako Miki i njegovo društvo slave najveći kršćanski blagdan…Božić!
Knjige su osvojili:
Ana Gerić – Svijet bajki
Nikolina Jakšić – Božić dolazi
Dragica Benić – Dolazi nam Božić
Čestitamo dobitnicima na knjigama koje će stići poštom.
O Egmontu
Egmont je najveći europski izdavač za djecu sa sjedištem u Danskoj. Tvrtka je osnovana još 1878. g., a danas Egmont ima preko 100 kompanija širom svijeta. Egmotova vizija je da bude svjetska medijska kuća u području zabave, koja kreira kvalitetnu zabavu za djecu i odrasle dok čitaju, gledaju, slušaju i igraju se.

U Hrvatskoj Egmont se pojavio s prvim izdanjima 1994. godine, a 1995. je osnovao vlastitu tvrtku Egmont d.o.o. Danas je Egmont d.o.o. vodeći dječji izdavač u Hrvatskoj, a u Zagrebu je i sjedište Egmonta za cijelo područje bivše Jugoslavije.

Pretraži

Back to Top